No nevím. Možná až někde v davu dostaneš ránu tyčkou od pišlíka, budeš vědět :)
Já sama jsem pro zrušení rozlišování mě a mně, když to nevadí porozumění.
No nevím. Možná až někde v davu dostaneš ránu tyčkou od pišlíka, budeš vědět :)
Já sama jsem pro zrušení rozlišování mě a mně, když to nevadí porozumění.
Mha Ani smykem! Nad čím bych se pak mohla pohoršovat a povyšovat, hm?!
Ani smikem! Nad měkkým a tvrdým ý. ![]()
Kokoska né, v pohodě![]()
Pyšlykem Pyšlykem!
brrr Jsi na sebe teda přísná!
Já šest chyb a jsem na sebe hrdá. :)
brrr hm, 7 chýb. Na to, že mnohých českých autorov v kvíze poznám len podľa mena, nepoznám ich diela, je to super výsledok. Najmä české knihy som si v mnohých prípadoch len tipla. Na SŠ sme čítali asi len Čapka, Nerudu, Bezruča, Kafku, Erbena, Máchu, na VŠ Kunderu, Haška, Fuksa.
brrr mám dvě chyby. A z toho jedna je z blbosti - z radosti, jak mi to jde, jsem přiklepla Nesnesitelnou lehkost bytí Havlovi...
Ale jsem maturitní ročník 1990, nás v těch Paních Bovaryovejch a Havlíčkovi Borovském fakt honili.
dorota Archivářka Mi to připadá lehké v tom, že je tam třeba nějaka ruská knížka a ve výběru jen jeden Rus. Nebo třeba kdyby tam byla Pýcha a predsudek a ve výběru všechny tři sestry Brönteovy a Jane Austenová, tak by to asi bylo, myslím, těžší.
brrr presne, kdyby mi tam tech rusu dali vic, bude to tezke. Mela jsem 6 chyb, hlavne z ceskych basniku
To byl požadavek tvrdého úderu výše (ještě víc výše) zmíněnou tyčkou.
Sim, v testu jsem měla 2 chyby, ale nevím, jestli je to dobré nebo špatné.
brrr Taky mi přijde, že to musí v pohodě dát trochu i inteligentní člověk prostou vyřazovací metodou, aniž by cokoli četl.
2 chyby.
tak já to se ani pstá nebudu
. A to čtu hodně. Asi se vymluvím na pamět!
4 chyby. A Židle, Stébla trávy a Antonín Sova jsem v životě neslyšela
Sweet Potato brrr Jj, ty možnosti mohly byt trochu těžší.
Odpoledne a večer proběhne ve velkém sále Lucerny koncert pod heslem Karel žije dál, který připomene i neformální stránku Schwarzenbergovi osobnosti.
novinky.cz
RoSa ups
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.