Tak jste me donutili rozebrat a umejt kavovar, diky :)
Domáce spotrebiče
Pinot Noir Moje máma má kapslový a jednou za čas musí pustit čištění. Hádám, že to kávovar vyžaduje po xx použitích. Pokud se někde vytáhne jednou za uherák pro návštěvu, tak se k tomu možná nedopracovali.
Pinot Noir tak to by mě zajímalo, čím to mohlo být, protože to kafe nebylo jen hnusný, ale vážně nepoživatelný
asi ty kapsle musely být pět let prošlé nebo nevim....
coralline jo, to je odvápnění podle mě, protéká tím jen voda, nemá se co kde zašpinit.
Tak jste me donutili rozebrat a umejt kavovar, diky :)
Tak ja uz som tu po miestnych diskusiách čistila všeličo. Ale nevyhodila som koberček z kúpeľne ![]()
Pinot Noir monis já si dovolím oponovat, máma měla kapslovy, typ teď nevím, ale pouzivala ho jen když přišel někdo z rodiny, proplachocali jsme před i po. Když jsme si jednou udělali kafe a okamžitě ho lili do dřezu, tak jsem se se na nej podívala důkladněji a zjistila, že jde vysunout a rozebrat na několik kusů celá ta tryska, skrz kterou kafe vytéka. Byl v ní peknej humus, něco jako napaleny kafe, dost to i páchlo. Bohužel to bylo celý z plastu, takže i po dukladnym vyčištění jsme cítili divnou pachuť. Takže už šel z domu.
letolet tak to je asi jiný typ, já žádnou trysku nemám, kafe vytéká přímo z kapsle
. Myslela jsem, že je to tak u všech, tak pardon za zmatení.
Pinot Noir já zas znám jen tento jeden :), a našla jsem si ho, byl to tassimo
zelene.oko ten ma doma manzel taky, pote co presedlal na home office, tak mu kava chybela, nejdriv si stezoval, ze je ta kava malo horká, oproti jejich super stroji v praci, ale asi uz to nejak vychytal
No a ještě pro lidi, co chtějí jednou za čas filtrovanou kávu a nechce se jim crcat s přípravou, existuje káva v sáčku. Což je vlastně namleté kafe zabalené ve filtru, které se jen zalije horkou vodou. Ale jak to chutná netuším, protože kafe nepiju ;o) Ale pro občasnou návštěvu by mi to přišlo jednodušší než pořizovat kávovar ;o)
DruI něco takového jsme měli. Chutná to dobře.
baltik Teplota se dá nastavit a pro mě je dostačující. Naučila jsem se s ním i jakž takž pěnit mléko. Jsem s ním spokojená.
letolet aha, tak jeste trysky. Jdu hledat uchostoury
Tak ja uz som tu po miestnych diskusiách čistila všeličo. Ale nevyhodila som koberček z kúpeľne
ten ja vubec nevedu. Pri tom mnozstvi chlupu, co tu vsude mame, by mne z koberecku mrsklo
DruI tak toto som dostala raz na návšteve a zo zdvorilosti som sa tvárila že pijem, chutilo to ako ponožky, ale pripúšťam že môže byť viac druhov
moora biely s vyšším vlasom ![]()
Pinot Noir Tak nečistí bych netvrdila. Ale je to nesrovnatelně míň práce než s jinými.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje