viktorka_od splavu Já tu konvička mela, je to to, jak to vytece vrchem ne? Ale nějak mě to nebaví. Jako roky jsem to nepoužila,frenchpres taky ne:D
monis Já piju různé kávy, ale to kapslove mi nezachutnalo.
viktorka_od splavu Já tu konvička mela, je to to, jak to vytece vrchem ne? Ale nějak mě to nebaví. Jako roky jsem to nepoužila,frenchpres taky ne:D
monis Já piju různé kávy, ale to kapslove mi nezachutnalo.
Karja jako me to pro sebe taky nebavi, piju kafe hodne za sebou a na to to neni, ale jednou za cas nebo pro navstevu je to urcite min pracny, nez cistit automat
viktorka_od splavu Jojo, to je fakt;-)
Tabea Pákový, který doporučuje zelene.oko jsem tu už taky chválila. I to mléko napění. Dělá to párou, mléko nenasává, takže i čistění od mléka je hodně jednoduché. Jen se sejme parní tryska a propláchne vodou.
baltik Teplota jde nastavit.
Tak jste me donutili rozebrat a umejt kavovar, diky :)
Mě jste zase donutili si po každým příspěvku říkat - koupim si kávovar, nekoupím si kávovar, koupím si radši pákovej, ne, lépe bude automatickej... takže po několika stránkách nevím
.
Karja mohla bys mít ty plnitelné kapsle. Ono teda i těch klasických je spousta druhů, takže je to spíš o tom najít, co ti vyhovuje. A taky ty kapsle vydrží.
notna zelene.oko Diky!
já si teda říkám: koupím muži kávovar...
Karja a co prekapavac? My ho mame doma treti rok a pouzivame ho denne. Vim, ze to neni uplne gurmanska priprava kavy, ale nam chutna. Kupujeme si na to dobra zrnka a nase prekapavane doma mi chutna mnohem vic nez espresso z pakoveho kavovaru, co mame v praci. Ja ho miluju i proto, ze mi sam uvari rano kafe, zatimco se oblekam a nemusim u neho stat, jako u te paky. Cisteni uplne snadne, konvice se pokazde vymyje a obcas ho odvapnim. A navsteva si zatim zadna nestezovala ![]()
Zuzuli prekapavany mame v praci, piju ho, ze je furt po ruce, ale moc mi nechutna. Totez french press. Svestkova voda, no (ale mne jako svestkova voda chutna i cokoli ve starbucks a coste, ja vim, ze to nejsou zadny echt kavarny). Kafe, co mi zpusobilo blaho, takovy, co mas pocit, ze kazdou chvili zhoustne do kremu, jsem pila asi tak 2x v zivote.
Karja no to si plníš doma ![]()
Ale já bych se na tvém místě na to vykašlala, jestli jseš s rozpustným spokojená
Kafe, co mi zpusobilo blaho, takovy, co mas pocit, ze kazdou chvili zhoustne do kremu, jsem pila asi tak 2x v zivote.
A kde, jak dělané neviš?
Lenka22 prosim te, vzdycky nejaka nahodna noname kavarna, proste jsem si na vylete dala kafe k snidani a prislo blaho :)
moora tak takový kafe chci doma :-)
Lenka22 to právě podle mě bohužel nejde
Potrefenáhusa asi ne, no, ale ráda bych ho měla příležitost aspoň někdy si ho někde koupit.
Potrefenáhusa já mám hodně ráda flet white, to jsem doma ani nezkoušela. S mým vybavením (french press a ponorný šlehač)![]()
Potrefenáhusa uplne nevim, proc by to neslo. je to jen o spravne nastavenym kvalitnim pristroji. i ten french press moora umi vic nez hruskovou vodu, ale potrebujes vrchovatou polivkovou lzici na jedno kafe (ani tak ho nepreferuju, jen v nouzi ujde)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.