viktorka_od splavu no ja si myslim, ze na to kavárenský kafe proste potřebuješ profi kavarenskej stroj
Domáce spotrebiče
Mini ano, to jsme měli. Nebylo špatné.
Připojuji se ke chvále úzkého pákového DeLonghi. Teplota jde nastavit a pro lenochy se dají koupit kávové pody a pak tam není ani co čistit...
Potrefenáhusa jj, to je pravda. mame v praci profi kavarenskej pakovej pristroj a kafe z neho je fakt jak v kavarne
vyrazne prispiva k me dochazkove moralce :)
doma mame automat, kafe uchazejici, srovnatelny s tim z malyho pakovyho, co jsme meli predtim.
Muž se u kamarádky zamiloval do kapslového kávovaru, poradíte někdo prosím osvědčenou značku, nebo na co si dát pozor?
Zina my máme už asi 100 let Nespresso a bez problémů. Můj muž má rád latté, tak máme verzi s přístrojem na pěnu vedle.
Zina mám už asi milion let ten nejjednodušší Krups na Nespresso a stále spokojenost. (Teda ten můj model není celý plastový, ale už se nevyrábí a nevím, jestli má nástupce).
No a otázka je, do jakých kapslí se zamiloval. Já teda výhradně do Nespressa. V práci máme na Dolce Gusto a to si dělám jen v nouzi nejvyšší.
Makara no přesně tak, Dolce Gusto stroj jsme měli v apartmánu někde na dovolené a raději jsem vyhrabala v autě moka konev.
Karja a co prekapavac? My ho mame doma treti rok a pouzivame ho denne. Vim, ze to neni uplne gurmanska priprava kavy, ale nam chutna. Kupujeme si na to dobra zrnka a nase prekapavane doma mi chutna mnohem vic nez espresso z pakoveho kavovaru, co mame v praci. Ja ho miluju i proto, ze mi sam uvari rano kafe, zatimco se oblekam a nemusim u neho stat, jako u te paky. Cisteni uplne snadne, konvice se pokazde vymyje a obcas ho odvapnim. A navsteva si zatim zadna nestezovala
Moje řeč. Kafe si kupuju - nebo vozím - dobrý, udělá se to samo, kafe i mlíka si naleju kolik chci... někdy si do tý konve přihodím pár zrn kardamomu... no a pro návštěvu na větší efekt mám pěknou jak kávovou, tak mlíčnou konvici, ke stejnejm hrnkům, takže to dostanou na stůl se vší parádou a můžou si posloužit co hrdlo ráčí. Další krám jen proto, abych udělala dojem, fakt nepotřebuju.
Přišla jsem se zeptat na tip na kvalitní a pěkný topinkovač, ale už půl hodiny čtu o kávovarech. Do statistik- v práci máme DeLonghi Dinamica, uvaří 15-20 šálků denně, 3. rokem funguje bez poruch. Kavárenský není, ale s kávou od upraženo.cz a nahřátým hrnkem cajk.
Kdyby měl někdo tip na ten topinkovač, budu vděčná, díky předem!
marieu ja teda si dovolim tip na hriankovač. Maju ho aj v iných farbach, je fak krásny, dcere tieto spotrebiče kupujem do sady.

Janulik03 Hriankovač, no jasně! Úplně jsem zapomněla. Vypadá moc pěkně.
Janulik03 ten mám taky v merku! Ale nedřív musíme mít ty topinky. Totiž hrianky.
marieu asi i podle mista na lince Ja mam uzky stribrny Jacob Jensen
Mini ten je celej ty! V dobrém, je parádní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje