Kde v Praze koupit dobrou praženou kávu, chci ještě přihodit k dárkům. Běžně kupuju v supermarketu někde, chtěla bych něco lepšího.
Domáce spotrebiče
Lenka22 v jakékoliv kavárně, většinou mají nabalickovane minimálně to, co je na mlýnku, takže můžes i ochutnat.
Lenka22 mně chutná i zrnkové Tchibo z těch jejich obchodů, poradí ti tam dle preferencí. Nebo kupuju na rohlíku.
Lenka22 Mamacoffee třeba. Ale obecně každá kavárna s výběrovou kávou mívá na prodej i pytlíky a většinou ještě poradí.
Zina Nespresso. Jsou teď na výběr dva typy kapslí, to bych probrala v prodejně, jestli ty nové, půlkulaté, mají nějaké zásadní výhody. Vykašli se na kávovar s napěňovačem, moc to nefunguje.
continuity Evaeva Allysa díky za tipy, hned jdu na to :-)
marieu Mám KichenAid a miluju ho.
https://www.kitchenaid.cz/kitchenaid-toustovac-artisan-5kmt2204
Super je tahle vychytávka:
Jo a v Potten&P. mají hezké Snug, Snag???, tak nějak. Smeg!!
marieu :)
uz prezil dve varne konvice se kterymi byl puvodne v setu Vypada to ze me nikdy neopusti ! :)))
CCo je na obrázku za mini rakev?
Sweet Potato prosim jak a na co se ta vychytavka pouziva?
Antje Zavírají se do ní plněné tousty. Takže jsme zcela zrušili takový ten zaklapávací toustovač.
Používám do toho tedy stejně takové sáčky, kupuju je nejčastěji v Tescomě.
Sweet Potato aha, to zni moc dobre,dekuji!
kdyz reknu v Tescome sacky do toustovace budou vedet? Nebo to ma jiny nazev.
My jsme ho dostali a pouzili asi dvakrat na tousty, ostudy jsme.
Lenka22Pokud ještě nemáš koupeno, moc doporučuju kafe z pražírny coffeespot. Dá se koupit třeba ve sklízenu i na dalších místech, a je dobrý poměr ceny a kvality. A mají moc dobrou vánoční limitku. Ale jinak koupíš v každé lepší kavárně, jenže často dost dráž.
AntjeUrčitě!
Len díky za tipy, koupila jsem nakonec v Tchibu, ale nebyly mi tam bůhvíjak nápomocní s výběrem, tak se mi hodí další tipy na příště.
Na to mi chybí smajlík.
Lenka22 to je škoda. Já chodím na Zličín, řeknu, jakou kávu chci a oni mi něco poradí. Ale samozřejmě jako v malé pražírně to není.
RoSa díky, ukládám si.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje