barbucha SJP je taky vyzuna, ale lepších tvarů a na rozdíl od JR se mi SJP líbí....šmarjá holky na čem se furt chceme točit!![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
styl JR nema, to je pravda, ale mne taky prijde krasna

btw Ellen je 60, a to me sokovalo dost
No točit snad ani ne, já se jen divim - páč mi připadaj obě hodně (typově) podobný! Ačkoliv se mi JR samozřejmě líbí mnohem víc ![]()
I ty opěvovaný vlasy SJP, no hele:

barbucha ani ždibec dobrýho světla a retuše hele![]()
Naprosto přirozená! Jako kolegyně! ![]()
Mutziputzi Já sem ti to řikala
.
whiskas Já jak vidim vidle, tak běžim no![]()
Julia Roberts je podľa mňa krásna, má peknú postavu a super nohy ale ako herečku ju nemusím.
Koukam na tu anglickou svatbu... Liv Tyler je porad krasna! A umi se oblict.

barbucha jo? já vidim almaru, přijde mi to naopak nelichotivý, děsný
Viděla jsem, co jsem chtěla - krásné šaty, velmi tradiční, taková kombinace padesátek a doby Jany Eyrové ![]()
Ta část sukně od kolen dolu je úplně zbytečná. Bez ní by to byl takovej obyč kostýmek, ale aspoň slušivej. Takhle je to za mě děsný.
A nevesta ma hezkej makeup.

No nevazi tricet kilo, ale mne se libi.
barbucha je štíhlá a hezká, ale v týhle demode hrůze já vidim kobylu nebo almaru
Za almaru je pani matinka.

To je Green Lantern.
barbucha tu jsem zahlídla v online přenosu a naopak mi přišlo, že k stáru dobrý, dřív byla opácaná manda, takhle fajn....já už jsem na tom očnim byla a dobrý, kdyby bylo podezření![]()
A mas pravdu, taky se mi zdalo ze se vetsina tetin (vcetne nevesty) hodila trochu do padesatek... a dobre udelaly, to byl dobrej, decentni a slusivej styl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje