mitford sister 173?
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Gabriela Peacock na svatbě Eugenie s outfitem za mě taky cajk.

A Ayda Field

wendulka paní peacocové to slušelo i na minulé svatbě.
wendulka zajímavě vypadá i ta paní v růžovém na druhé fotce.
Mne se nechce preskakovat do vedlejsiho vlakna, ackoliv to nijak prijemnej pohled neni. Kristepane, to Fergie nevi, co je to antiperspirant?!

barbucha jakože myslíš, že antiperspirant zabrání pocení na věky věků ámen? asi neznám nikoho, na koho by účinkoval tak, že po použití se nezpotí ani v posilovně. asi měla nervy nebo byly šaty z blbé látky.
Na veky veku asi ne, ale ma kabelku sakra, mohla se preliznout este i v aute. Navic existujou i takovy ty vkladaci potitka, zvlast kdyz mas saty z nejaky nebezpecny latky.
barbucha potítko by bylo 100% vidět, navíc je hrozně nepříjemné ho nosit, podle mě je to dobré třeba do saka nebo kabátu kvůli věcem bez rukávu, ale ne do šatů.
jako je to blbý, takhle se zpotit před davy, ale určitě bych ji nepodezírala, že nepoužila antiperspirant.
mně na ní asi víc vadí ten klobouk, ve kterém mi připomání asterixe nebo něco podobného :)
barbucha Stačilo by ruku zvedat stejně vysoko jako slečna dcera vedle (nevím jak se jmenuje, Beatrice?)
Jiná Realita Tady Sarah někdo označil za Green Lantern. Ten klobouk mi připomíná kresbu majáku, ze kterého jdou paprsky (nějak jsem si spojila maják a lucernu). ![]()
Klobouk byl desnej. Myslim Kokoska sem davala vcera to logo (zeleznicnich odboru)? ![]()
Ale jak pise brrr , stacilo tolik nemachat rukama...
A este ke vsemu se zjevne behem obradu prezula do backurek a nechala se nachytat ![]()

Ale jinak se mi fakt to ladeni do padesatek libilo na vsech, ktery ho dodrzeli.
Tohle je TAK anglicky! Fakt jak Agatha Christie.
a tohle taky neni spatny...

barbucha Zato ta duhova pani na druhym snimku! Jak kdyby vypadla od nas... (tedy z ceske kotliny, ne nutne parfu)
cinkja skoda, jak obri ramena ji ty saty delaji, jinak jsou krasne.
cinkja Tak tady se mi líbí jen ta sukně a zivutek. To řešení od prsou nahoru a rukávy nee.
Dánská princezna má dobrý kecky!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje