barbucha Ja som hodnotila oblečenie. Som sa tak nedávnona seba pozerala do zrkadla a povedala som si, že nemám nárok kritizovať vzhľad iných ľudí, max. tak oblečenie. ![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Kritizovat veřejný osoby se smí! ![]()
paktofonika barbucha Tak oblečení je dobrý. Ale ten obličej vypadá dost zvadle.
Ja moc nemusim Julii Roberts, ale v reklame na Intimissimi na me pusobila strasne pozitivne. A budou se SJP tak stejny vek, ne?
Tulipe Julia Roberts je hezka, ale co se stylu tyce podle me tezce neinspirativni, to ja redsi SJP vsema deseti
baltik Líbí se mi :-).
Tulipe Julia Roberts mi teda přijde vyloženě jako krasavice, to není fér, srovnávat někoho s Julií Roberts!
(V August: Osage County!!!
)
Potrefenáhusa Mne se treba nikdy extra nelibila, takovej model vyzunda...jako Bydzovska napriklad
Mně se teda SJP vždycky moc líbila, ale ty žilnatý nárty v bílejch střevíčkách teda, já vím, že tohle nevodbrousí...
Gellnerova Mně se v Sexu líbí moc. V reálu dneska už vůbec. nějak se jí ještě prodloužil ten koňský obličej, vypadá strašně vyžile. A podle mě si fakt ubližuje tím stylem líčení (který absolutně nechápu, snad jen že by se krasavice snažily zohyzďovat - což v jejím případě ztrácí důvod) "Bafla na mě kamna a já hrůzou zbledla a krve by se ve mně nedořezal"
Líčit se jinak, vypadá mnohem líp. Jako živá, ne jako strhaná mrtvola.
A přitom by jí stačilo trochu červeně do tváří a na rty. A vypadala by o deset let mladší.

Mutziputzi Jj, taky mi přijdou Roberts s Bydžovskou podobné :) A obě se.mi líbí. Akorát Bydžovská je.co se týká obleceni, tragédie.
Dadoo No jo, když já ji teď moc nesleduju. Na snímcích teda to není ono, máš recht. Oči má úplně hororový.
Dadoo Tak ta horní fotka je buď blbý záběr nebo je oteklá?
Jinak nechápu krom hospodských typů čím vzniká u některých ta vyžilost. Známá po hospodách nechodí vůbec, max. nějaká kavárna, je mladší než já, ale působí tak vyžile.. Nevím zda je to tím věčným opalováním, plus cigarety, špatná strava.. Asi vše dohromady.
Dadoo tak ty první jsou taky ale hodně nepodařený momentky, ty oči si maluje blbě, ale zas taková trága to neni![]()

Jenže "ty hodně nepodařený momentky" ukazujou (smutnou) skutečnost pravdivějc, než aranžovaný a retušovaný portréty ![]()

barbucha A tak můžeme se tady natahovat do večera, já budu vybírat fotky kde vypadá dobře, ty kde blbě....![]()

Tak ale snad se shodnem, že každej není 24/7 nasvícenej (vyhlazenej) bleskem, případně později ještě vyretušovanej, a že v obyčejným denním světle se pohybuje většinu doby. A tak, jak tě v tom denním světle bez všech profesionálních zásahů vidí okolí, tak prostě vypadáš...
barbucha Tak či tak, mně se líbí sakumprdum víc než Julia Roberts
barbucha A tak můžeme se tady natahovat do večera, já budu vybírat fotky kde vypadá dobře, ty kde blbě....
A kdy uz teda konecne vytahnes nejakou, kde vypada dobre? ![]()
Tulipe
bingo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje