Karoleena to musim ukazat doma! to je furt prej tenisky se k satum nenosi.. a vida, princezna![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Na prohlídku Říma se přezula, v těch lodičkách by se jí po šutrech asi blbě chodilo
Ale že by ty kecky dělaly dobrou službu co se vzhledu (nohou) týče, no nevim ![]()

barbucha Náhodou mi to přjde super průlom do protokolu
. Až půjde Kate z porodnice po čtvrté, třeba už taky bude mít tenisky
.
Tulipe Tak o tom žádná...
.
Nj, Dánsko, proč se štvát na jehlách po kočičích hlavách, však hygge nebo lykke nebo co vlastně.
barbucha a ta paní v šatech a la desigual, vhodných asi na nákupy to tesca, to je kdo? jak se může někdo takhle srašně oblíknout, zejména vedle druhého modelu to teda přímo razí.
Jiná Realita To bude asi Laura Mattarella, dcera italského prezidenta. Vohoz má teda děsnej, no...
Jiná Realita Kdyby nestála jako Mr. Bean, bylo by to o kousek lepší.
Mutziputzi ale jen drobátko. vedle princezny vypadá jak náhodná osoba z ulice.
barbucha Náhodou mi to přjde super průlom do protokolu
. Až půjde Kate z porodnice po čtvrté, třeba už taky bude mít tenisky
.
Kéž by! Ten sestup po schodech na šteklech, s miminem v náručí, to je vždycky vo nervy! ![]()
Kdyby ty šaty byly aspoň vo fous delší, na ty křivý nohy... člověk by řek, že Italka jim předvede, jak se oblíkat! ![]()
barbucha Jaký křivý nohy??
barbucha Jo tak![]()
barbucha Krivé nohy? No zbohom, idem sa zakopať ![]()
To jsou úplně přesně moje nohy tohle!! Teda já je mám celkově trošku objemnější :D, ale ten tvar lýtek, kdy nohy díky té vnější křivce vypadají, jako by mezi kolenama a kotníkama byly do O, přestože stehna jsou jinak rovný, mám úplně přesnej a teda nelíbí se mi to, ale již mnoho let se tvářím, že o tom nevim, a hodlám v tom i nadále pokračovat...
ale již mnoho let se tvářím, že o tom nevim, a hodlám v tom i nadále pokračovat...
Jen tak dál! Já mám dneska přisednutý vedení, tak jsem četla, že má dánská princezna dobrý kecy a koumala jsem, jak to poznáš podle fotky.
já bych řekla, že nohy má celkem normální, ale má opravdu hodně široké boky (přesahují ramena), takže má hodně od sebe kyčle, a když chce stát s kotníky aspoň trochu u sebe, dělá to efekt nohou do O ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje