VIP, na které je příjemné koukat;-)
cinkja , Kate už ten kabát někde měla, trošku jak myslivec, ale moc jí sluší, je krásná.
Catherine je temer vzdy jako stara-mlada, nema vubec smrnc.
Mutziputzi možná je "stará-mladá" nutná klasifikace na post budoucí královny![]()
viktorka_od splavu zda se no, i tak si myslim ze se da lepe
Mne je kate sympaticka, ale je fakt, ze ten jeji styl je dost konzervativni, zejmena ted v porovnani s megan to dost vynikne....cimz nesrovnavam, kazda je proste jina...
Britská monarchie ještě jednou ![]()
mne je na kate nesympaticky to, jak hrozne moc do ty rodiny chtela a jak tomu vsechno podridila, vcetne svyho satniku. naopak to, jak k tomu pristupuje meghan, ty obcasny preslapy vuci prisny etikete, je mi moc sympaticky.
razorblade mně je teda na kate naopak sympatický, jak to všechno perfektně zvládá, aspoň to tak teda zvnějšku vypadá.. narozdíl od diany, která hodně chtěla a pak to nedala (samozřejmě, muselo to být strašný - ale dostala prostě to co chtěla:-(
razorblade ja som čítala, že ako manželka nástupcu na trón to má Kate o moc prísnejšie než Meghan.
Mne je Kate sympatickejšia, pôsobí na mňa fakt dojmom, že do kráľovskej rodiny patrí. Meghan sa mi viac vzhľadom páči, aj jej štýl obliekania, aj keď na mňa aristokraticky nepôsobí. No ona ani nemusí ![]()
razorblade a myslíš źe hodně moc chtěla do rodiny? Co když byla prostě jen zabouchlá..
Ounz mam pocit, ze si i skolu vybrala podle toho, na jakou pujde William, aby ho tam mohla klofnout :)
razorblade Kate asi měla na výběr: vzít si toho, koho měla ráda (nebo koho chtěla) s tím, že se podřídí etiketě včetně šatníku, nebo zůstat bez prince. Meghan na pozici daleko míň exponované si jistě může dovolit větší odvaz v tom, co si obleče.
razorblade já o tom teda nic nevím, ale pokud by to bylo jak píšeš, tak bych to přirovnala k vysněnému povolání.. zdá se, že ho dělá dobře:D
A je to tak, kabát už měla dřív, jen teď má jiné knoflíky. Což je mi docela sympatické, že některé věci nosí opakovaně.

Kokoska Ja vidím tie isté gombíky len sa od nich neodráža svetlo.
viktorka_od splavu No ja som mala vždy za to, že Diana chcela Charlesa a to ostatné už k tomu tak akosi patrilo, nikdy som nemala pocit, že patriť do kráľovskej rodiny bolo jej hlavným cieľom. S Kate to mám rovnako ako razorblade
Docela si dokážu představit, že při vybírání univerzity u Middletonu padlo: bez na tu a tu, jde tam taky William, třeba ho klofnes. A teď je z toho historka, jak to matka plánovala už od kolébky.
Dle mého není o co stát. Naopak se přiznám, že mi přijde, že to spíš Meghan se sňatkem s princem dostala do pozice , o kterou asi stála .
paktofonika nevím, mně se zdají i menší, když si tu fotku hodně zvětším, ale možná je to optický klam.
Ja se na kate asi nedokazu koukat nezaujate, protoze je mi fakt hrozne nesympaticka. Jsem proste team meghan :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje