Mám pocit, že by spolu s kloboučkem ale sundala tak polovinu vlasů.
![]()
Jinak v těch záběrech slušná práce s počítačem, všechna čest!
Kameraman asi dělal i na Avataru ![]()
Mám pocit, že by spolu s kloboučkem ale sundala tak polovinu vlasů.
![]()
Jinak v těch záběrech slušná práce s počítačem, všechna čest!
Kameraman asi dělal i na Avataru ![]()
barbucha Dobrý postreh![]()
Pořízková teda hodně v pořádku!
Mutziputzi jo to sem četla včera, to je asi nejkrásnější ženská ever, jestli se něco takovýho dá takhle zevšeobecnit..
Ounz no a k tomu chytrá a vtipná a ty vlasy má takhle teda boží
Mutziputzi no..jako fakt mimořádná
Mutziputzi a slysela jste ji v american next top model, jak tam byla jednu serii v porote? to teda nebyla zadna slava z pohledu chytrosti a vtipnosti.
na instagramu je to lepsi?
baltik já na blbosti nekoukám, ale viděla a četla jsem s ní X rozhovorů a jsem o tom co jsem napsala dost přesvědčená![]()
Mutziputzi Ježiš, miluju Pavlinu!
Za mě nejnádhernější modelka našich končin všech dob.
Ten Hoffman je teda boží, že sem si ho nikdy nevšimla!!

Mutziputzi já teda bohužel v seriálu Trpaslík, kde měl místo nosu něco jinýho a bohužel teda už to z tý hlavy fakt nevymažu ![]()
![]()
Potrefenáhusa to jsem viděla jenom první díl a tam mi mimořádně imponoval povahově, muj typ...teda BYL můj typ chci radši napsat![]()
Mutziputzi to bylo asi ještě před tim než mu to narostlo teda asi :-)
Potrefenáhusa to vypadal božsky no, google mi fotkou nenapoví, co mu narostlo?
Mutziputzi pánský přirození
Potrefenáhusa to bylo to co mě napadlo no![]()
Mutziputzi no byl to dost masakr, já ho o tom viděla i tuhle vyprávět v nějakým pořadu, možná u Šípa
Potrefenáhusa mně by se asi líbil i s tim![]()
Ten Hoffman je teda boží, že sem si ho nikdy nevšimla!!
Tady mi trochu připomíná Jakuba Špalka z Kašpara (ale nehledej si jeho aktuální fotky)

brrr jojo, vim, kdeže loňské sněhy![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.