Tulipe nedavno porodila
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Tulipe
Je, jedna z posledních fotek - stejně jako Kate, obě z letošních BAFTA. Rachel vypadá dost oplácaně, ale to dělaj taky ty šaty - plesovky z osmdesátek, jak do Lucerny!
přesně!
ja myslela, ze je to nějaký hřích mládí z archívu :)
barbucha jj bylo to povedené celé ...
A zle mi leze na nervy Madeleine, která je krásná, bohatá, má fešáckýho manžela a tři kouzelný děti... a eště k tomu je princezna ze zámku. To je tak nefér! ![]()

Ale baví mě Linda Wright, bába jedna!

barbucha No tady nevím, jestli by si o ni Bond opřel kolo..
Hrála v Bondovi? Ale už je to prostě fakt babička, no. Mně se líběj její vohozy...
barbucha Ne, myslela jsem Rachel na fotce na minulé stránce. ![]()
Tak to zas jo
I když Bond si o ni teď opírá kolo dost často, ne? ![]()
barbucha No to je právě ten paradox.
barbucha teď jsem viděla Rachel na jiných fotkách z BAFTA a tam vypadá mnohem lépe, to je fakt škodolibý záběr
Madeleine je za mě dlouhodobě princezna No. 1. Ten muž vedle ní je bratr? Taky pěknej
barbucha Mě ta bába štve, ona má šmrnc snad ve všem. Má teda dobrou figuru, což je velká část úspěchu. Já si vzít manžestráky s tlustýma fuseklema do mokasín, vypadám jak svoje matka, když jde na podzim ze zahrádky, kde vykopávala brambory.

Myslim, že nejen, že by si o ni opřel kolo leckdo, lze jí i v téměř 50 letech s klidem závidět

Kokoska jj, podle me ta figura dela hrozne moc, to samy linda rodin.
Mutziputzi na ty druhy fotce vypadaj dobre i ty saty
Mutziputzi je jí téměř 50 a nedávno porodila? fakt? nechce se mi to hledat, to mi uniklo...
stes v 48 no...taky to tak plánuju, nejdřív![]()
Mutziputzi koukej počkat, tyhle věci nechtěj uspěchat
stes řikam nejdřív!
Mutziputzi Rachel je super, me ten vek dost prekvapil, ja ji mam tak nejak zaskatulkovanou jako "30 forever"![]()
Ale rodit v tom veku nikdy, to ja uz chci mit tou dobou svatej pokoj!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje