Luna mně to spojení stáří a řehole právě přijde takový efektivní![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
No jo bába je štíhlá a plochá, to se pak dobře nosí i pytel vod brambor, natož kašmír.
Ty šaty Rachel jsou úděsný z jakýhokoliv úhlu a makeup a účes rovněž. Vypadá jak Libuška Šafránková
- důkaz to, že mateřství těsně před důchodem ne každýmu svědčí (takže bacha, mucino!) ![]()
barbucha natož v důchodu
barbucha 99 padesatnic ze 100 vypada hur![]()
Mne ta rachel přijde krásná furt, ale já jsem na ni strasne zatížena už dlouho.
![]()
No, vono to nikomu nepřidá:

Ale Rachel je hezká, vo tom žádná! Akorát tady už moc tlačí na pilu bych řekla - ty holčičí volánky, příliš ztmavený vlasy... prostě v padesáti vypadat na pětatřicet cajk, ale na dvacítku už to nedotáhneš prostě.
Zblízka a in natura nemůže ani nejkrásnější padina vypadat na 35. NIKDY. Což je v pořádku, jen to některý nepochopily.
A zle mi leze na nervy Madeleine, která je krásná, bohatá, má fešáckýho manžela a tři kouzelný děti... a eště k tomu je princezna ze zámku. To je tak nefér!
a ešte aj používa Extraordinaire Camelia ![]()
Kdes to zjistila? Nemůžu - zvlášť o těch Švédech - nic takovýho najít ![]()
barbucha no, tvrdila to predavačka v butiku Krigler v Berlíne.
Hmmm... tak proč by kecala, že jo
Já tu Camelii neznám, ale asi to nebude špatný
Mě by teda extrémně zajímalo, co používá její sestra... ale to se nedá. Chtělo by to zas nějakou sdílnou prodavačku ![]()
Porodit vo veku 54 rokov je pre mňa nepredstaviteľné. Nuž, Frida je na svete.
Mám podobný vek a užívam si vnuka a nie syna. A to je VEĽKÝ rozdiel.
No právě, takhle se člověk pak vnoučat ani nedočká
A když dočká, už o tom neví! ![]()
barbucha to je nevýhoda?
Je, protože vnoučata jsou mnohem lepší než vlastní haranti! (ale nějak k nim přijít musíš)
slniecko
Hmmm... tak proč by kecala, že jo
Já tu Camelii neznám, ale asi to nebude špatný
Mě by teda extrémně zajímalo, co používá její sestra... ale to se nedá. Chtělo by to zas nějakou sdílnou prodavačku
Tak kecať mohla, aby predala, ale tak v takom prípade by si asi vybrala nejakú všeobecne známejšiu princeznú ![]()
Mutziputzi
Je, protože vnoučata jsou mnohem lepší než vlastní haranti! (ale nějak k nim přijít musíš)
Vytesať do kameňa, svätá pravda.
Mutziputzi
Hlavne proto, ze maji svou maminku a tatinka, kterym je mozno je vracet ![]()
barbucha Jo, to jsem si rikala asi tri tejdny po porodu, jak se tesim na vnoucata!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje