Já bych si při pohledu na ní ten rohlík spíš zakázala.
Ale stejně takový pěkný šaty tady neseženu ![]()
Já bych si při pohledu na ní ten rohlík spíš zakázala.
Ale stejně takový pěkný šaty tady neseženu ![]()
hlavně v těch černých šatech... jo, je boží!
Mam chuť to frknout do všech vláken, abych až do léta nežrala!

Mutziputzi ty vlasy! vzdycky kdyz se o neco takovyho pokusim, vydrzi mi to tak pet minut a pak to splaskne :D
razorblade vlasy takhle umim, Hanse a Franze taky mam, tak este ten zbytek posolichat!
Mutziputzi ty vlasy jsem teda myslela na predchozi stranku u Amal :D
razorblade jo tak ty taky neumim![]()
razorblade Ja neumim zadny, pritom objemove na to matros mam, ale za pul hodiny z toho vyjdou hrebiky zas.
Mutziputzi kdo je v tech cervenych plavkach?
Lamicka Heidi Klum
Mutziputzi Tak to tenkrát vypadala skvěle.
Mutziputzi vubec jsem ji nepoznala.

Tu už Klum spoznávam, na mucinej fotke ani náhodou, ale to sú tie instagramové krásne fotky. Postavu má peknú, štíhlu.
Háemko a adidasky ![]()

Kombinaci s botkama chápu (a líbí se mi) - pro pobíhání po Athénách - ale proč sakra taky občas nekoupí něco od cosáků?! Je to taky jejich značka... nejen to věčný H+M ![]()
barbucha na jeji standard je to dobry ne? mne obecne prijde nehetka a nevkusna, nemohu si pomoci
To mně ne, jak už víme
Jako tohle není špatný a propagaci jejich výrobků chválím, ale tak nějak mě zlobí to přehlížení cosu!
barbucha kdyby prispivala do outfitu, tak by se cos naucila nosit ![]()
Mne to prijde docela dobry.
Hehe, ty křusky má asi nový... tomu taky rozumim - nová věc se prostě zkraje tahá furt! ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.