No přece to ještě víc vyšpulí to břicho, to je zbytečný...
VIP, na které je příjemné koukat;-)
wendulka
Tak ale je vidět, že s tím přestřižením je to horší než bez něj... nejde snad ani vo maskování břicha (páč nikdo nečeká že tři hoďky po porodu bude jak proutek, že jo) - spíš vo to, do kterejch šatů se vejde
A ona se do tady těch bílých nevejde? Jsem si prohlížela ten přenos ze záznamu a podle mě jí sedí perfektně
. Naopak bez toho přepásání by vypadaly blbě.
Chápu
. Já to mám úplně opačně. Beztvarý rovný pytle z osmdesátek za mě![]()
.
Ale vejde! A tenhle model (Givenchy pro změnu, abych upustila trochu - očekávaného - jedu
) je tak stavěnej, vo to nic. Nevim... asi jsem zastydla v těch osmdesátkách, kdy jsme, my těhotný, nosily ty pytle
(no taky ne vždycky, měly jsme některý hadry jako předělený pod prsama, klasickej empírovej střih)
Hele a nakonec ty cosácký kapsáče jsou taky pytel, a jsou fajn. Áčkovej střih, naprosto neškodnej ![]()
Teda, ale ta Meghan se mi takhle ,,otylejsi,, líbí, ji by slusela i snad i kila navic.
Bohajeho. Tak jsem byla nepřekvapivě zas vedle.
Archie Harrison Mountbatten-Windsor
barbucha osobně si myslím, že ten pytel, ačko bude líp sedět štíhlé postavě, že s větším břichem to naopak žádná hitparáda nebude, čest výjimkám ...
Bohajeho. Tak jsem byla nepřekvapivě zas vedle.
Archie Harrison Mountbatten-Windsor
Co to je?
No to je jméno novýho mimina!
Jako dávat rovnou zkratku (Archie?!) mi připadá divný...
Sweet Potato Jméno juniora
barbucha Árčíííí?
Tak vono to břicho (těhotnejch i po-těhotnejch) prostě velký je, nemůžeš předstírat že seš Twiggy. Ale tak nějak to přeštípnutí nějakou vázačkou ho ještě víc vyšpulí bych řekla. No nic, však to není nafurt ![]()
barbucha Harry je taky takové domácké ![]()
barbucha Árčíííí?
No! Pochopila bych Archibalda, je to klasický jméno... byť trochu legrační dneska... ale tohle je pro mě z ranku různejch Petrušek a podobnejch potvorností.
Sluší jim to všem třem, vypadají šťastně. Myslím, že to přepásání je fajn, sama jsem to vyzkoušela, na cestu z porodnice jsem měla připraven áčkový pytel a nakonec jsem tam šoupla pásek pod prsa, to břicho tam je tak jako tak a stažené šaty vypadají líp. Souhlasím s výše uvedeným, že i u Kate ty modré šaty byly lepší.
Jinak Archie se mi fakt nelíbí, ale to zdrobněliny obecně. Navíc u royal dítěte se mi to zdá i kapku nevhodné. Ne že by to teda nebylo fuk![]()
barbucha však já nic nepředstírám, jen píšu, že pytle a áčka pak nevypadají dobře a tím pádem za mě lepší to přeštípnutí (byť decentně uvázaný pásek za přeštípnutí úplně nepovažuju). to ohledně pytlů platí pro těhotné, po porodu i ty silné, prostě dle mého to není nejlepší střih pro takové postavy...
Nicméně kralovna jmeno schvalila.
se zrejme neporadila :D
Mě vždycky baví ty zaručené tipy, co novináři/okolí apod,. odhalili. A realita je pak úplně jiná.
Naposledy mě pobavilo zaručené tipování podle jmen koňů, před jejich stájemi snad Harry stál.
A pak je to Archie.. ![]()
ale to by bylo náhodou docela pěkný jméno pro koně!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje