Ono taky záleží na velikosti prsou
t.j. čím menší, tím to převázání vypadá líp. Kate v těch modrejch šatech měla i břicho i velký prsa, což už tak nějak nebylo ono (popravdě mi to přišlo děsný)... tyhle Meganiny bílý jí teda prsa aspoň moc nezdůrazňujou (nebo má prostě menší nebo jsou ty hadry líp střižený), což je vo kapku lepší, to je fakt. Tak ale stejně, já jsem holt stará struktůra jak už bylo řečeno, zvyklá na ty pytle ![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
ja mam ale blby dotaz, nepsalo se kdysi, ze maly George si rika Archie?
Jdu googlit
A je ten Archie oficialni? Treba to bude zdrobnelina pro princatko a bude to ten Archibald, coz je tedy hezke.
Možná Meghan četla Nero Wolfa ![]()
![]()
martek01 nasla jsem to potom, je to divne. Pokud vim, Charlotte Kate rika Lottie, tak to daji H+ M dceri
Mi teda asi jediné nepřijde Archie divné. Dítě má po Meghan i občanství USA a tam to jméno není zdaleka ojedinělé.
mně to jméno zní taky hrozně divně, ale tak nejsem z jejich prostředí, tam to asi tak zvláštně nezní. ale ze všech jmen anglických šlechticů mi tohle přijde fakt divný, nejen ten archie, ale vůbec celé.
Ja tedy nedovedu z jedny poloutajovany fotky posoudit ze je kluk pěkný jako vsichni ostatni, ale jmeno mi teda taha za usi. Predstavuju si prezdivku stareho vystředního strycka z pateho kolene slouziciho Koruně v Indii. Ale kralovna, zrejme v navalu radosti, ze je spis po tatovi, odkejvala, ze muze byt Archii no a tak to tak je.
stes tak urcite. To tu zas jednou mame cosi primo v krystalicke podobe
jako jméno se vám líbit nemusí, ale na to hodnotit vhodnost tady fakt nikdo kompetenci nemá, nechala bych to na nich...
stes to je fakt dost hnusné ...
stes Co na to říct...
.
stes To je i na mě příliš...
Jestli Vy to tady neberete tak, jak by se nemelo
Kazda babicka je preci rada, kdyz je pravnouce podobne na vnuka, vnucku...
stes Teď si mě pobavila![]()
Mutziputzi to nebylo ucelem.. Ale kdyz tady inkvizice pali plnejma hned od rána...
stes hele my to chápeme ...mrk mrk...černoušek Archie viď![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje