Sharon Stone je boží

Sharon Stone je boží

Sweet Potato to je taky dobry :) tata ma předky z jizni Italie :)
Mutziputzi boží? A v čom?
milacka OK, tak autoři editorialu jsou boží, protože k zamýšlené atmosféře mi Sharon dokonale pasuje
Mutziputzi teraz je to správne![]()
milacka já myslim, že to bylo správně hned
Já viděla to video, jak jdou ukazovat miminko a skoro mě to dojalo. Meghan tam vypadá tak vyplašeně, neví, co s rukama, zjevně se jí trochu špatně chodí, úplně jsem si vybavila ty pocity po prvním porodu, asi by nejraději lehla do postele a zbožně na to dítě zírala.
(taky teda předjímám, ale aspoň na základně vlastní zkušenosti)
Mutziputzi co to olizuje na tý poslední fotce?
Garfie ona na toho chlapečka i na tý jedný fotce tak moc hezky kouká, úplně mě to dojalo
Potrefenáhusa nevim, ale dekedentní to je![]()
Garfie přesně, bylo to dojemný, nepochopim ty jedovatý sliny tady
Mutziputzi až teda na ty balonky na první fotce. takhle kulatá prsa v takovém výstřihu vypadají hrozně nepřirozeně podle mě. tak vyrýsovaná po celém obvodu, nebo jak to popsat.
Mutziputzi a ještě mi řekni, jestli tu bradavku má rozostřenou i v originále na obálce (pokud to je obálka), protože to fakt nechápu.
Jiná Realita Tak to už hledáš mouchy ale viď, když si sakem připlácněš prsa v pološeru a nasvítí ti je, taky budou vyrýsovaný po celym obvodu, ale hned jak pustíš sako a změní se světlo, zas se vrátěj do původního tvaru![]()
Mutziputzi no proto. nějak jsem nechápala, proč ji fotili nahou a pak rozostřovali.
Mutziputzi nepochybovala som o tom, že si to myslíš. A nie je na takéto fotky už pristará
?
milacka Tuším kam míříš, ale myslím, že Sharon na takový fotky není stará![]()
Mutziputzi správne si myslela, kam mierim, ja ťa taaak dobre poznám....
milacka To bych právě podle toho tvrdila, že moc nee![]()
Mutziputzi ja som ťa mojimi otázkami, použijem pekné české slovo ”škádlila”, vedela som, čo mi napíšeš a nemýlila som sa
, ale už to viac nerozmazávajme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.