euridike
. Ano, koukala jsem, ze nyl plodny. Toho posledniho myslim. True blood, Sedmilharky treba. Pekny chlap, charismaticky.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Jos mne teda prisel povedenej i pan otec![]()
![]()
Když se tady probírají chlapi...co Cillian Murphy? Já jsem dlouho ignorovala Peaky Blinders, protože mi byl strašně nesympaticky...takový slizounek. Ale stačil jeden díl a jako jo....šlo by to i bez řízků ![]()

Nee. Oldřich Kaiser po kosmetické úpravě.
Mha no jo![]()
LadyMary na mě trochu moc hezoun ale s řízkem by to šlo:-) stejně jako Kaiser![]()
viktorka_od splavu :-D A jak všude hejtujou ty účesy z PB, tak mě se v něm líbí teda mnohem víc než v civilu, kdy má delší vlasy.
Mha teda, dík moc, konečně jsem si pamatovala jednoho herce, kterej se mi i líbí a teď tam vidím toho Kaisera ![]()
LadyMary nenene...uz jsme ho tady probiraly a mně je strasne,ale fakt strašně nesympatickej a slizkej. PB jsem nevidela a neuvidim, kvuli tematu, takze se muj vztah asi neposune![]()
LadyMary mně se líbí už od Sunshine.
LadyMary Ne, vůbec. Peaky Blinders jsem viděla, mě je sympatickej, ale prostě vůbec nic.
Jo, toho mám ráda a Snídaně na Plutu
.
Nekouká se na ni v poslednich letech příjemně. Musi bejt hrozne nešťastná. Charlene
Promiň promiň promiň, to jsem nechtěla.
Polepším se a půjdu pohanět jiné osoby do druhého VIP vlákna.
Mha ale vůbec se neomlouvej, mě se beztak líbí jen proto, že si ho jako jednoho z mála pamatuju a je tak zvláštní
ze mě si kamarádi dělaj srandu, na herce a herečky paměť fakt nemám ![]()
Jo, to znám.
Já už pokročila do dalšího levelu, už si nemůžu vzpomenout ani na film, kde hráli.
Mám to úplně stejně. Většinu času vůbec nevím, o kom se tady píše. Poznám těch pár provařených jmen, ale jak tady někdo dával do ukrajinského vlákna ty padělané pasy, tak mně vůbec nedošlo, či fotky to jsou. ![]()
Ja mam jeste problem, ze ti herci se mi treba libi v jedne roli nebo v urcitem veku.
Nekouká se na ni v poslednich letech příjemně. Musi bejt hrozne nešťastná. Charlene
Tak ona se vždycky tvářila jak hotový boží umučení. Je nešťastná, protože má dvě zdravý děti, slušnýho manžela s postavením (kterej dokonce dokáže jíst příborem
), peněz víc než kdy spotřebuje, sluhů a chův plnej palác... prakticky si dělá co chce, akorát se jednou dvakrát za rok musí objevit na veřejnosti (a ani to vlastně nemusí, viz celej loňskej rok, kdy se vykašlala i na ty děti). No fakt hrozný neštěstí, jedno voko nezůstane suchý ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje