Garfie ja si myslim, ze na tech hlavnich udalostech by ho nejak pod statni ochranku zahrnuli. Urcite by ho nenechali tak. A jinde popravde trajdat nemusi, ale to oni se asi chteli ukazat i jinde nez na msi. Predpokladamy ze na tu by prijeli nejakym koridorem.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
notna Jako jasně že tu strašně fabulujem bez znalosti věci, ale teda taky myslím, že vztahy budou váznout. :-( Na Meghan jsem se taky těšila!
Candance Přesně, já myslím, že by byli v rodině co platní, mají prostě takový jiný drive, než W+K.
Mozna se pletu, ale zdalo se mi, ze prave ta "prace pro Anglii" moc Meghan nesedela.
Kokoska asi nesedela ale je dost stara, aby videla predtim koho si bere.
Candance no prave ze asi mela trochu zkreslene predstavy, ale jak rikam, pouze muj dojem.
Pro ně by určitě byl hrozně nepříjemný lov ze strany médií. Podle mě jsou mnohem větší senzace, než byla Diana svého času, a jak dopadla. Takže na jednu stranu se jim nedivím, že mají strach, na druhou stranu chápu i ty pravidla, která není možné porušit. Prekérka, tohle asi nedomysleli, když se od rodiny odstřihli.
Maye Musk je v Praze, a má dobrej kabát ![]()
barbucha krasna pani
Jo, pěkná - a asi měla kvalitní mateřský mlíko k tomu ![]()
Iveta 93 let.

Tak Betty Taky jsem koukala, 93 panečku!
Tak Betty Ted jsem na to koukala, ona byla pověstná sebekázní, to dělá určitě hodně. Stačí se podívat na její obuv, to i mladší celebrity kolikrát obují rozšlápnuté (a to doslova) baleriny, jakože společenská bota.
Tak Betty to jsou jeji vlasy?
rasaNori těžko říct, myslím, že jo. Vlastně to tak nosí celý život . Vypadají přirozeně, hezká barva.
Královna má svoji barbínu. ![]()

Kan podoba čistě náhodná, to se moc nepovedlo.
Kan Mně to přijde hrozný. Když už má mladej ksicht, proč nemá tmavý vlasy?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje