stes Taky to nechápu, proč neudělali mladou královnu, když ji dali vyžehlený obličej a štíhlou postavu .
VIP, na které je příjemné koukat;-)
notna Protože většina fanoušků si žádá "současný" vzhled. Nepochybuji, že před výrobou si koncept řádně otestovali a udělali průzkum.
Mě to prolnutí mezi barbinou a bělovlasou královnou vůbec nevadí.
andulka01 Mně se ta barbie líbí, ten obličej mi nepřijde zase tak ,,mlady,,. Pětačtyřicítka řekla bych:-D
Barbie Alžběta mi přijde úžasná - proč srovnávat s realitou, vždyť je to BARBIE
! A ta, jak víme, se realitě vymyká v mnoha směrech.
andulka01 Taky mi nevadí, jen se mi nelíbí. Přijde mi to takovy hybridní. Ani barbie ani královna.
Ano (pokud tedy by musel být starší než já :-D )

domenica ano!!!
domenica ten ale pěkně zraje, jen se mi malinko nelíbí ten účes
Tenhle chlap čím je starší, tím víc mě děsí.
domenica Na starý chlapy nejsem, ale tenhle je dobrej :-).
domenica v tom svetlym obleku vypada jak moucnej cerv, ja radsi vyraznejsi typy.
Kokoska
No, na tý první fotce mě děsí a odpuzuje. Jinak se mi vždycky dost líbil. Ale toho moučnýho červa už z hlavy asi nedostanu...![]()
999 Vzdyt je mu 56, zadnej starec nad hrobem
Libil se mi vzdycky a porad to trva. Jen teda Fantasticky zvirata si klidne necham ujit a nebude to kvuli nemu.
domenica Mi se moc nelíbí ten oblek na první obrázku. Jinak Mads řízek mít nemusí.
mirajo no můj typ to absolutně není, ale 54
Na těch fotkách mi přijde o dost starší. Na jiných teda ne, takže to je jen tím stylingem.
dzizisketa jo, to bych musela mít fakt velkej hlad![]()
Evaeva 55 bylo v dobach zlateho Hollywoodu vetsine tech hrdinu. Namatkove Gary Grant v Na sever severozapadni linkou. A byl tam
, i kdyz uz taky trochu obstarozni.
Při pohledu na MM jsem si vzpomněla na takové ty akce "oslovíme nějakého bezdomovce, odvšivíme ho, vydrhneme, ostříháme a ohákneme" - výsledek vždy vypadal nějak podobně![]()
.
mirajo Já si taky uvědomila, že je to víceméně vrtevník, ale když do pekla, tak asi na mladším koni :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje