Mirka Do očí bych mu to já taky neříkala. Vidíš, myslela jsem, že právě manželka by mu to mohla říct:-D
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Karja vím, že neřekla
. Já to taky nechápu, oč je to lepší, než holá hlava. Jen, že to není "zbytek", ale je to poctivě zaplacené a zřejmě opečovávané
.
Edit. MMch Janda je na svůj věk po všech stránkách ve skvělé kondici, byla jsem vloni na koncertě.
Mirka Je no, i jak popisoval někde to fungování rodiny, že je hodně zapojenej, myslím, že ho ta Alice pěkně bere do latě. Že to doma mrska všechno v řadě, at je to dítě nebo dědek:-D.
Karja to nevím, ale zdá se, že jsou mimořádně soudržná rodina a docela jim to funguje. Myslím včetně té širší, bývalek, dětí atd.
Mirka To máš pravdu. No za vším hledej ženu se říká!
hele nick cave ma taky vepredu implantovany a obarveny :)
Lilly_Ku to jsem nechtěla vědět ![]()
Tuhle mě zaujal na fotce pan ministr Stanjura, má hnědé vlasy a bílé vousy, barví se? Nevěděla by razorblade ?
Lilly_Ku muj svet uz nikdy nebude jako driv.
Ti dik...![]()
JankaM nevedela, on je vuci nam celkem plachy![]()
Pavlena no kdybys videla ten jeho posledni film.. uz je holt starej. ale ja mu fandim, zeny se malukoi a nechavaj si delat prsa, proc by si chlap nemoh nechat nastrelit vlasy? :))
Lilly_Ku no to je takovy muj stereotyp. ![]()
Zensky maji čáry a chlapi musi mit čárysma.
A tim barvenim/nastrelenim vlasu ho trochu ztraceji no...
JankaM To je časté, vousy šedivějí dřív. Drahý byl teď na narozeninách kamaráda a říkal, že měl strniště a dost bílé. Taky se stává, že tmavovlasí muži mají vousy do zrzava.
Olena v USA

Kan já se lekla, co dělá Morávková v USA ![]()
Vypadá líp než když byla za blondýnu.
Olena Zelenská ve Vogue. Nefotil nikdo menší nez Annie Leibovitz.
Ten Ledecký vypadá dobře :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje