VIP, na které je příjemné koukat;-)
Stařec a moře ![]()
999 tak ted jsem ochotna pripustit ze vypada dobre!!!
999 já bych řekla že vypadal dobře vždycky, teda co ho pamatuju, akorát mi přišel takovej jako drobeček.. nicméně vlastně nevim, naživo nemám zkušenost
999 mě se teda líbil už za mlada, ale furt dobrý. Možná ještě lepší.
A jak tu byla ta debata o věkovém rozdílu partnerů a vedle zas jede debata o vypadání mladší/starší/lépe na fotkách, tak musím nahodit Rudy Linku. Na fotkách věkem odpovídá, ale viděla jsem ho na Jazz festu a naživo dělá dojem o dost mladšího člověka, za mě ani řízek nepotřebuje.
To já jsem teď viděla po delší době Adama Gebriana a s těmi šedými vlasy je u mě velmi hratelný.
Tak Betty kuš, babo, je mladsi nez ja! Voni jsou tak nejak vsichni mladsi nez ja ![]()
Pavlena Rudy Linka hratelný a dzizisketa a Gebrian víc než hratelný :-).
Tak Betty kuš, babo, je mladsi nez ja! Voni jsou tak nejak vsichni mladsi nez ja .
ale jo, mě to přišlo vtipný ve spojeni s tou knihou. Hemingway, no.
Ostatně si myslím, že jsi o dekádu mladší.
Tak Betty to fakt nejsem
Knizky jsem si nevsimla, pardon!
Ledecký vypadá dobře, je to chytrej chlap, ale u něj nevím proč, mám ani kdyby to byl poslední chlap na světě!
notna To je tema otresnyma songama, co produkuje.![]()
Luna Jo hele, ale to máš asi pravdu!
Garfie No mam, protoze objektivne je hezky, inteligentni a ma fajn projev, navic hezky vztah s rodinou, ale nemuzu si pomoct, ty pseudomuzikaly...Fakt ne.![]()
Pavlena tyjo vzdyt ten vypada jak Sverak mladsi, chvili sem si rikala, jestli to neni on!
Já jsem se u něj zasekla na Žentouru, takže za mě dobrý
novýho snad nic neznám
(a Žentour = mládí a gympl..)
notna Já taky tak a pořád nechápu, proč si šedesátiletej chlap, říká Janek. To je tááák asexuální.
Kan fakt? Mně to přijde mnohem lepší než Honza
Pro mně teda Ledecký dobrý i přes muzikály.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje