Kan Tak asi si v šedesáti nezměníš přezdívku, když ti tak říkají celý život.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Ledecký je pro mě takovej diblik v pánskym...neco jako Nagy, Kramar...dokud mel ty blond lokny a jim podobni. Hudba neposlouchatelna.
Kan a v kolika letech by mělo být povinné si měnit jméno, kterým ti říkají celý život?
Nota bene uměleckou značku.
Dadoo Píšu někde povinné?
Ty jo, mne az ted doslo, ze Ledecky se nejmenuje Janek, ale Jan.
Janek je prece i normalni jmeno, sice ne moc casty, ale existuje, Spotakova tak taky pojmenovala syna.
Kokoska ale jo děvče, myslím, že jsi nedávno psala něco o důchodu? Tak rok,dva zpět?
Tak Betty jo, děvče, spíš 3 a šla jsem do něj kus po 60.
Vari mně se to jméno líbí, potkala jsem už několik Janů, co si tak říkali. Ale první "opravdový" Janek, co o něm vím, je ten od Špotákové. Druhý její syn je Darek a to je úplně
, škoda, že nám to nejde k příjmení.
Vari spolužačka ma Janka a Hynka ![]()
Mně by ten Ledeckej nevadil, i bez řízku.
Hrozně se mi líbilo, jak se jemu, jako Jankovi hudebníkovi ta Ester posklebuje:-D to je takový vtipný. Jednou u Krause říkala něco jako ,,aha,jako jestli pařim na Janka?,, a hrozně se tomu smála...pak jsem zachytila pár pěkným komentu na fb:-D
Karja oni mají hezký vztah mi přijde, takový kamarádský.
V tý košili super ![]()
Bledule hm, ach jo![]()
Není úplně VIP, ale nevím, kam s tím. Včera v jedné restauraci vedle u stolu seděla parta bývalých hokejistů (poučil mě manžel), měli s sebou přítelkyně a manželky. Ty ženský byly všechny jeden typ a mezi nima naprosto vyčnívala tahle. Bylo mi blbý ji fotit, tak ta fotka je z nějakého archivu. Fakt vypadala skvěle. 
999 vypada dobre, ostatni byly dlouhovlasy blondyny?
Kokoska Ostatní byly dlouhovlasé, blonďaté i tmavovlasé, takové ty umělohmotné :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje