Bradovi to slusi, ale kosile u krku o 3 cisla vetsi je nova moda? Ale do zjevu to neni, vypada dobre.

Bradovi to slusi, ale kosile u krku o 3 cisla vetsi je nova moda? Ale do zjevu to neni, vypada dobre.

Marie Rottrová.

80 let, vypadá výborně a důstojně.
googlila jsem její vek a vyskocil na mě titulek "vypadá vedle mladšího manžela jako holčička" to je ovšem děs, omg
Kokoskaprvní co mě napadlo, že vypada jako klaun, velké knoflíky a košile k tomu prostě svádí![]()
Kokoska Navzdory outfitu vypadá dobře. ![]()
Tulipe mně přijde, ze ty titulky vymysli uchylny lidi
Sweet Potato Já jsem tady někde psala, že jsem ji nedávno potkala naživo a úplně mě to ohromilo, jsk dobře vypadá :-).
Podprsenková část šatů se mi úplně nelíbí, ale stejně jsou prostě dokonalí![]()

tina Souhlasím, o malinko jednodušší živůtek ve stejné siluetě by byl lepší, ale i tak .. ![]()
No mně se šaty Amal nelíbí vůbec.
Bože ty její vlasy bych chtěla.
dzizisketa já taky a i kdybychom se podělily, myslím, že by bylo pro obě dost.
tina Šaty blbý, ale jinak jsou nádherní.
tina Tyhle šaty se mi teda zrovna moc nelíbí, ale jinak jsou skvělí!
Kovaříková na křtu knihy Haliny Pawlowská, šaty se mi líbí, ale jinak ostatní hotove panoptikum

...měla si k tomu vzít marteny a ok...
Tak Betty to jako teď v těhle botach![]()
Kate se mi libi skoro ve vsem, ale v tomhle moc.

Miru stes no a leginy, Viktorka je tu za leginy dehonestovana a modni ikona může. viktorka_od splavu
Jsem moc ostuda, když nevím, kdo to je?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.