Já mám z muzikálů ráda jen My Fair Lady. Filmovou. S Audrey Hepburn. A nedávno jsem viděla Funny Girl a to bylo taky fajn. Jinak k muzikálům taky netíhnu.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
mirajo já mám ráda ještě Drákulu. Toho i to Ježíše znám jen ze záznamu, já byla tenkrát ještě malá holka. Ale na bídníky mně tenkrát vzali rodiče, přála jsem si to jako dárek k narozeninám.
Catherinne malované na skle na Fidlovačce jsem viděla mnohokrát, mělo to tedy soukromé důvody, ale to představení bylo skvělé, je to moje ![]()
barbucha a co Hair? Myslim teda film, ale on to byl puvodne taky divadelni muzikal.
Já mám třeba velkou slabost pro Hamiltona, ale to je od výše zmíněných muzikálů vzdálené na hony daleko.
Za mého dětství jsme jezdili na muzikály do Prahy s rodinami z otcovy práce; finance z kulturního fondu. Tak jsem viděla mnoho děl. A líbili se mi Krysar, Drakula i Hamlet. Dokonce si ty písničky občas pustím k úklidu. Strašná byla Kleopatra, Pomada a Johanka z Arku. Z filmových mám ráda Hair, West Side Story.
A francouzské zpracování Romeo a Julie taky můžu.
Malvin West Side Story ano, ale ta verze z r. 1961!
West side story se mi libi moc, stara i nova verze. My Fair Lady
.
Kdysi davno hrali v Brne My Fair Lady ze Zelnaku a co si vzpominam to bylo hezke a vtipne jak tam krasne zakomponovali Brno a hantec.
Jesus Christ Superstar jsem bohuzel nevidela tu verzi Basikova-Barta-Strihavka, film se mi libil moc. Tento rok jsem se ocitla na Jesus Chris Superstar v divadle a to me bohuzel zklamalo, prislo mi to hrozne unyle, uplne bez zivota.
A Hair s tim mrazivym zaverem. Mam moc rada tyto stare veci.
Hair a původní Jesus jsou skvělý. Podařilo se mi vidět českou verzi s výše zmíněnými protagonisty a taky dobrý. Nevím o dalším cz muzikálu, na který bych chtěla jít.
Jinak na velikonoce dávali v čt záznam představení Jesus Christ Superstar odněkud s plenéru se skvělou scénou, v hlavní roli John Legend a taky dobrý.
GChK Hamilton u nás jednu dobu desne frcel, malej si to strašně zamiloval a asi tak v roce na to desne trsal ![]()
Kromě Krysaře ještě Pokrevní bratři.
Drákulu jsem viděla, ale na mne už moc všeho.
GChK Hamilton! ![]()
To miluje dcera.
Hair. A z novodobých Annette (s Adamem Driverem a Marion Cotillard) - obojí film. Tím končím. :-)
domenica Anette byl dokonalej muzikal!!!
Nevím, jestli se to dá nazvat muzikálem, ale co Balada pro banditu?
Kokoska Ta je nejlepsi
Kokoska tu miluju! Tam dám i Donutila
jinak muzikály a zpevohry moc nemusím. Kecám, ještě Šumař na střeše na Fidlovačce.
Kokoska tu miluju! Tam dám i Donutila
jinak muzikály a zpevohry moc nemusím. Kecám, ještě Šumař na střeše na Fidlovačce.
Ten byl taky fajn. Vidělas americký?
A četla knížku?
Sweet Potato neviděla , necetla, měla bych? Dám na doporučení!
Vilemina Knížka se jmenuje Tovje vdává dcery.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje