Janulik03 Jo, je to nespravedlnost, že chlapi zrajou. I když některým hrábne taky, ne že ne. Ale ty tlaky na to, že musejí zůstat navěky krásní, tak silné nikdy nebyly a nebudou.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Sweet Potato už si to konečne priznejne, že ty tlaky vyvíjejí především ženy na ženy. Já jsem nikdy nezažila chlapa říkat: no ta teda zestárla, to se sebou nemuze něco udělat? Zato ženy pořád.
continuity Hele ale chlapi to taky říkají, kterej je už šedivej, kterej zfotrovatěl a kterej má trochu pleš...Jako v tvém věku už třeba ne, ale v tom mém mezi 30-40, kdy se tyhlety věci najednou začnou dít a najednou jeden vypadá jak pětadvacetiletej a jinej jako už otec dospělejch dětí, tak to řeší dost. Ale asi to jen tak prohodí, pohoněj si svoje ego, že oni ten pupek nemají a víc to asi nerozebírají. Ženy jsou mnohem více kritické.
continuity Je to tak. Na druhou stranu, pro chlapy se ta zestárlá prostě stane neviditelnou. Ale tady jsem myslela spíš tlaky ze strany "zábavního průmyslu".
Sweet Potato no, ženy možná říkají ledaco, ale ten primární tlak - neviditelnej, nenápadnej, je stejné od chlapů.
A teda muže jsem zaslechla říkat o ženách věci...hodnotěj - a hodně
Sweet Potato starší žena přestane být pro ty mladší sexuálně atraktivní, pokud myslíš tou nevidetelnosti tohle. Ale to osobne nepovažuji za zadnou ujmu, resp. děje se to i chlapům, pokud zrovna nemají hodně peněz.
Ounz no a toto vlákno je taky tlak od mužů? Nebo bulvár píšou muži pro muže?
Muži ohodnotí ženy, ne že ne, vím to dobře, ale ten tlak na večné mladí a sexappeal i v devadesáti fakt není od opačného pohlaví.
Kdyby ženy vyhlásili tomuto válku, za deset let je po problému. Jenže tu jedna rozepne knoflíček, když jde vyjednávat o platu, druhá vezme na obchodní jednání kratší sukýnku nebo rozparek, ono to funguje, tak proč se toho vzdavat? Ale chlapi mají zas jiné "koňské" závody, není jim potřeba zas tak závidět.
Ale jsem přesvědčena, že toto musí změnit ženy, nik to za ně neudělá.
continuity no ale proč to ty ženy primárně dělaj? Panč to chtěji muži. Nedělají to všechny, ale určitá část prostě o muže soutěží a snaží se jim plnit přání a představy a ženou to u toho i do extremu, je to tak dlouhodobě nastavený, že už někomu míň všímavýmu nemusí dojít, co za tím je. A samozřejmě pak je i skupina žen, který tohohle využívají ve svůj 'prospěch' - zcela kontraproduktivní a přesně jeden z hlavních důvodů, proč se na tom nastavení světa podle mužu asi nikdy nic nezměni.
Edit: a samozřejmě, některý ženský jsou zlý a dělaly by to za jakejchkoli podmínek, žto jo
continuity Je to tak. Na druhou stranu, pro chlapy se ta zestárlá prostě stane neviditelnou. Ale tady jsem myslela spíš tlaky ze strany "zábavního průmyslu".
Ty tlaky zábavního průmyslu jsou, vo tom žádná. Resp. si to myslej všechny ty tetiny, který se kvůli tomu ženou pod kudlu... aby jako přifouklí kačírci s naprosto nehybnou mimikou už nedostaly nikdy ani štěk
páč nikdo neni na nafukovací panny zvědavej. A role dostávaj ty, který si zachovaly zdravej rozum i původní ksicht ![]()
barbucha Řekla bych, že nemáme (naštěstí) ani tušení, jaké jsou na ty "tetiny" vyvíjeny tlaky. A dřív to určitě lepší nebylo. Vyoperovat pár žeber, vytrhnout stoličky (GG)...
Sweet Potato proc se trhaly stolicky z estetickych duvodu? To slysim poprve.
Lamicka Aby vynikly lícní kosti.
Sweet Potato To je divny, ja jsem myslela, ze se vylezly licni kosti spis nelibi. Aspon mne hodne lidi rika, ze uz to mam moc (nemam teda vytrhly zadny zuby, to samo
).
Sweet Potato au ![]()
Luna licni kosti nemam ani naznakem, asi proto se mi to vzdycky tak libilo. Do trhani stolicek ale nejdu.![]()
Lamicka No jasne, to je zvrhly. A kazdymu ty vylezle kosti neslusi. Navic to zestaruje.![]()
Sweet Potato To je divny, ja jsem myslela, ze se vylezly licni kosti spis nelibi. Aspon mne hodne lidi rika, ze uz to mam moc (nemam teda vytrhly zadny zuby, to samo
).
cože?! Někdo má potřebu ti oznámit, že máš moc viditelný lícní kosti? ![]()
Tabea No tak obcas jo. Nekomu to prijde hezky, nekomu ne. Ale mne to nevadi, kosti neresim, dobre se to maluje zase...![]()
Tabea no, to je stejný jako ostatní věci, že seš moc tlustá, moc hubená, moc vysoká, moc malá, moc velkej nos, moc malej nos...někerý lidi prostě 'oznamujou' rádi
Ounz lebo čo ak si to človek na sebe dovtedy nevšimol, predsa!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje