Gatita no jo, to jsou ty okamžitý soudy (neviděj, co jíš zbytek dne, že) ...mám kolegu, kterej jel tyhle komenty mýho jídla pořád a bylo to 'legální', protože jsem tlustá, žejo.. ![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Gatita To je spis jen zavist
. Mam kolegu, co sni svoji porci i s polevkou a "dojede" treba tri obedy po nekom. Proste po vsech, co neco nechaji. To se podivuju pokazde, protoze to snad ani nejde tolik toho snist. Vazi asi 70kg previt ![]()
![]()
Neposmivam se, jsem podobně postižená.
Nemám ráda takové naznačování: To fakt sníš?
Většinou to říkají éterické ženy, které se zasytí jedním lupenem s chia semínky a dlouze o tom hovoří.
Mha Jos mam stesti, ze jsem celkem hubena, at jim, co chci. Tak si samozrejme dopreju, kdyz mam na neco chut. Coz teda neznamena, ze bych se tak stravovala porad, neni mi pet let
. Ale ty moje obedy casto nekoho zarazi a ja uz treba vynechavam zakusky nebo polevky, abych drzela basu. Nedavno se nekdo zase podivoval, a to jsem nemela ani tu polivku a zakusek. to je rizek s kasi fakt takova prasarna? Jinak ty komentare nejsou asi ani minene nijak osobne, spis si postesknou lidi, co by si dali, ale hodne dbaji na racionalni stravu, ale prijemne to neni Ounz
Gatita Řízek s kaší
. Jako já jsem se nedávno zeptala kamarádky, jestli má ještě jako hlad a sní i ten další chod....ale řekla jsem to spíš jako ze zvědavosti a závisti, protože bych si ho taky dala, ale byla jsem už šílene precpana z předkrmů. Ono kdo se takhle nějak nasytí málem, tak ho to prostě zajímá, jakože druhej slabší má ještě hlad a jakože jemu se nedělá špatně ATP
Gatita my jsme měli takového kolegu, pro něj byla prasárna prakticky cokoliv, řízek s kaší určitě. Nevím, jestli z něj mluvila závist, byl hodně hubený. Mně to přišlo spíš směšný nad čím vším kroutil hlavou.
Gatita jo, tohle se mi taky děje, podivování se nad mými "velkými" porcemi. Ale nedělají to tedy naopak žádné éterické listožroutky, ale ženy dobře živené. Často je to v tom smyslu, teda, takové porce, tolik jídla, pořád pečeš, a přitom nepřibereš, to já jím mnohem míň, a... U oběda vzdychají, že je toho moc, nebo si dají poloviční porci, ale pak celé odpoledne ujídají z šuplíku oplatky, sušenky, čokolády, oříšky a sušené ovoce.
A občas mě to trochu štve teda, protože si myslím, že nejím nijak moc, resp. VÍM, že nejím moc, takže dělat ze mě Otesánka mi připadá dost nefér.
Jos Tohle je sambo. On si po obědě jde ještě třeba pro rohlík, prostě objemově dohání...ale je fakt, že jí třeba jen 4 jídla denně, nic mezi, prostě k obědu nahrne to, co by měl jinej ke svačině už. Že si po obědě dá ještě jogurt, oříšky, ovoce, ale všechno v tom čase oběda.
Větu * a jíte vy vůbec? * jsem slyšela snad tisíckrát ![]()
Pinot Noir jo to je presne, mne rikala neustale kolegyne, ze mam strasne velkou snidani, obed, k tomu obcas svacinu, ze to by nesnedla. Jenze ona za dopoledne snedla baleni esicek.
Moje jidlo nikdo nekomentuje, spis se obcas nekdo pta, kolik tech kav tak denne vypiju?![]()
Myslím, že Andie je tu opakovaně, ale oprávněně , ta se neomrzí

Tak Betty Neomrzí, má dobrý vlasy.
Komentovat hocikomu jedlo mi pride neomalene a je jedno ci to znie kvazi " obdivne" alebo kriticky, pokial to nie je lekár ku ktorému si idem pre radu.
Ty vypijes toľko káv? To všetko zješ? Ješ ty vôbec? A podobné výkriky mi prídu vzdy tak trochu skryte agresívne.
Tak Betty ona je krasna a tie vlasy ma super
Komentovat hocikomu jedlo mi pride neomalene a je jedno ci to znie kvazi " obdivne" alebo kriticky, pokial to nie je lekár ku ktorému si idem pre radu.
Ty vypijes toľko káv? To všetko zješ? Ješ ty vôbec? A podobné výkriky mi prídu vzdy tak trochu skryte agresívne.
jo, presne tak to vnimam taky...co je komu sakra do toho, co JĀ jim a piju.
Janulik03 asi tak, podle me jediny komentare co by mely pri jidle probihat, jsou "dobrou chut", pripadne chvala chuti servirovanych jidel....jsem dost alergicka i na ty komentare to zdanlive smerujou k tomu, kdo je rika "jezis to zase prasim" "no to si zase davam prasarnu".
711990 ja teda nemam ani rada reči typu, to keby som zjedla tak mam hned 100 kilo a podobne.
Janulik03 no protoze to je vzdycky utok na toho druhyho...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje