VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline OliveOyl
1955 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 08:19
Reakce na Pinot Noir:

Gatita jo, tohle se mi taky děje, podivování se nad mými "velkými" porcemi. Ale nedělají to tedy naopak žádné éterické listožroutky, ale ženy dobře živené. Často je to v tom smyslu, teda, takové porce, tolik jídla, pořád pečeš, a přitom nepřibereš, to já jím mnohem míň, a... U oběda vzdychají, že je toho moc, nebo si dají poloviční porci, ale pak celé odpoledne ujídají z šuplíku oplatky, sušenky, čokolády, oříšky a sušené ovoce.

A občas mě to trochu štve teda, protože si myslím, že nejím nijak moc, resp. VÍM, že nejím moc, takže dělat ze mě Otesánka mi připadá dost nefér. 

​na tohle jsem si vypůjčovala větu od Šimka a Grossmanna: člověk musí pořádně jíst, aby mě sílu bránit se obezitě

Offline viktorka_od splavu
48869 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 08:20
Reakce na Tak Betty:

Myslím,  že  Andie je tu opakovaně,  ale oprávněně , ta se neomrzí 

​od chvile kdy jsem ji videla prvne v televizi pred mnoha a mnoha lety po tech vlasech touzim:-))

Offline viktorka_od splavu
48869 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 08:23
Reakce na OliveOyl:

​na tohle jsem si vypůjčovala větu od Šimka a Grossmanna: člověk musí pořádně jíst, aby mě sílu bránit se obezitě

to je skvely, to si pujcim!

jinak ty rozmanitosti (a rozmary:-)) kolem jidla me neprestavaji prekvapovat, takovy tema! neni divu, ze o tom lidi furt mluvi

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 08:37

Achich, jsem ochuzena, nikdo mi nekomentuje co a kolik sním a to se v korporátním koncentráku točí půlka směny hlavně kolem jídla, teda hodnocení toho co nám kuchař uvařil. Sice je na výběr z pěti jídel, ale někdy je to sakra těžký, když víte jak to chutnalo posledně! 

Offline Ounz
20369 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 08:49

711990 přesně a s Janulik03 taky souhlasim

Offline Karja
43678 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 09:36

Janulik03 Ježiši, já to asi komentuju, ale většinou asi protože závidím to jídlo, dala bych si to taky, neznám to, něco mě zajímá. A nic tam skryte za tou osobou, nevidím, jestli je někdo takovej nebo makovej, měl by to, neměl by to...... Já jako jsem asi ten typ dospelyho co mu z dětství zůstalo to ,,a proč,, , takže se třeba zeptám, když si dá někdo kafe v 7, jestli třeba spí nebo tak, prostě mě to zajímá, jak to asi je a neřeknu si, to by asi nemě.... Já taky navíc moc mluvím a ono když nemáš témata, musíš ty slova vyplacat na kravinach.  

Offline Janulik03
19778 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 11:19

Karja mno tak ludia kecaju tak nejako vseobecne a je to úplne neškodné. Ale potom je jedinec ktory ti komentuje mnozstvo alebo vyber opakovane a to je potom nepríjemné. 

Sedi oproti mne a " teda ty tak rýchlo ješ?" Hmmm no jem a? To ved len hlces. Velky udiv. Moja reakcia naposledy bola ze kto je do prace je aj do jedla. A bolo to.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 11:25

Janulik03 Jak k jídlu, tak k dílu?

Offline Karja
43678 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 11:25

Janulik03 :-D:-D:-D Tak to mě upřímně rozesmálo, tak to snad opravdu nedělám

Offline Janulik03
19778 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 11:31

Karja no ved vravim je kecanie a kecanie.

Offline Zu
2740 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 12:47

Janulik03 tohle mi pořád taky někdo říká

jenže já prostě jím fakt hodně pomalu, tuhle kolegyně snědla hamburger a já za tu dobu nestihla dojíst polívku... Ale změnit to nejde a pracuju naopak dobře a rychle

Takže se spíš společným jídlům s komentátory vyhýbám

Offline Janulik03
19778 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 13:02

Zu tak to by som si pri tebe vypila kavu a zjedla zakusok a uplne v pohode bez kecov.  

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 18:12

Zu To je lepsi varianta. Ja jim strasne rychle a su lempl.

Offline Zu
2740 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 19:01

Luna no a pak se teda taky lekám, takže mám špatný svědomí

Janulik03 že? Já bych si zákusek nechala zabalit a všichni by byli spokojení

Offline Pavlena
6878 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 19:42
Reakce na Tabea:

Jsem teď na dovolený a těch přešitejch&přifoukanejch paní se nějak strašně vyrojilo. Jdou ty rty udělat vůbec nějak příčetně?

​dukaz nemam, ale trochu si myslim, ze je to jako se vsema upravama: patrny jsou ty, co jsou udelny blbe...

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 14:31

Gatita to poslouchám pořád. Chodíme do jedné restaurace, kde jsou ty porce fakt velké. Jen půlka je málo a nějaký zbytek už se mi nechce nechávat nebo nosit na druhý den, i když to občas rozdělím. Ale někteří si to na půlky rozdělí pokaždé, s komentářem...Ježiši, tys to snědla? No ježiši, snědla. A k tomu už hledám oplatek ke kafi. A být to jednou, tak je to neškodný, každý den je to strašný opruz. 

OliveOyl Říkám něco podobného, ale tohle je lepší formulace

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 14:44

Ounz ja mam prima kolegy v tom, ze kdyz ted jdeme na obed obcas, tak se mi prizpusobej s vyberem restaurace, kde si vyberu... a jeste jsou nervozni z toho, ze snim jen pul porce

Offline Gatita
8459 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 14:44

Renusatko oplatek . Mam to uplne stejne. 

Offline Ounz
20369 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 14:56

razorblade to je fajn, že berou ohled

Offline Lenka22
2536 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 14:07