Tak Betty To je skvělý a i když si dovedu představit lepší účes, zase tak moc mi nevadí. Chápu, že třeba už nechce úplně ukazovat záda. ![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Opět zaj8mave šaty

Tak Betty tak zrovna tyhle šaty mi přijdou dost špatně. Úplně deformuje postavu.
Výjimka potvrzuje pravidlo, že AB je vzdycky oblečená skvele.
Tentokrát ne.
Tak Betty Žilková má ty šaty opravdu krásný a sluší ji. No vlasy nic moc, princezna no...
Žilková i Bartošková (i ty minulý šaty) moc pěkný
(žádnou deformovanou postavu nevidím).
Opět zaj8mave šaty
Ty mě moc neuchvátily. Řekla bych, že zalovila ve starším šatníku...
Dneska mi podle rétoriky bulváru spadla brada z Kate na Wimbledonu. Vypadala famozne teda.
stes vypadala, lip nez na te prehlidce. A mam z toho radost. Ona mi fakt prijde pro super ve vsech smerech. Podle me to s ni W vyhral
Candance Ano, zrovna jsem si včera říkala, škoda že to te Krejčíkove nepředávala, tak se dockala. A vypadala v těch šatech a úpravě vlasů jako jejich třetí sestra teda;-)
Karja Viď :-). Taky by mě zajímalo, jak to trefila :-).
999 JJ, podlě mě šla tak jako "na Pippu". Na Kate je to těžký, ale Pipu nastajluje takhle mladé děvče hned:-D
Vypadala dobře, ale ty záševky v oblasti poprsí a ještě hubenější ruce ve mně teda moc nadšení resp. optimismu nevzbudily.

Není to asi jednoduchý období. Jasně že má zcela nepochybně tu nejlepší péči co existuje... a jako Candance si myslím že to s ní Vilík vyhrál - proto bych mu chudákovi nepřála, aby to nedopadlo jinak než dobře! Mně se vždycky jako dvojka moc líbili, a ty haranti se jim povedli všichni ![]()
barbucha Já mám ty ruce stejný :-).
Ale no jo... zaprvé seš jak z kozy duch, a za druhý už bába! ![]()
barbucha dyt je po chemoterapii. Vypada famosne. Pece nepece, je to neskutecna zatez. Lidi prochazejici onkologickou terapii nevypadaji nikdy jako z obalek casopisu. Podle tech fotek vypada Kate opravdu vyborne.
Jos právě, že Kate vypadá, jak kdyby onko terapii neviděla ani zdálky (což je dobře). Ale podle fotek, co servíruje bulvár, i Shannen D. vypadala prakticky do poslední chvíle skvěle, nevím, jak se to dělá...
MermaidShannen mela par fotek bez vlasu, otekla
Candance to nepopírám, ale stejně tak měla dost fotek, kde jí to seklo a nikdo by neřekl, že je těžce nemocná

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje