VIP, na které je příjemné koukat;-)
Asi tu už fotky byly.
Krásný saty. Oboje. U paní B.se mi nikdy nelíbil ten pazeci účes s ofikou,podle pravítka...paní P. považuji naopak za jednu z nejkrásnějších celebrit.
Jo, Bartoskovy účes se mi taky nelíbí.
A mně se Bartošková líbí včetně mikáda ![]()
Tady mi nesedí kabelka. Ladí s kobercem, takže na této fotce docela zapadá, ale se šaty se tluče i tím plastickým vzorem.
A máme tu opět Vary.

Tak Betty pěkný!
na tý druhý fotce (moc krásná látka i barva) už od včerejška dumám, jak to má s nohama, kudy jí která vede...
a je to overal nebo šaty?
Mne prijdou bozi tyhle, uces neuces :)
Suya Jo
. Krásný pár :-).
Bartošková luxusní (jako vždy). By mě zajímalo, kde ty modely vzala, tenhle zlatej i předešlej růžovej...
V tý bídě s nouzí bez konkurence.
barbucha hrozná v TV byla Ester G. Ulizany vlasy jakože mokrý vypaly, jak když si je rok nemyla. Podobný je vidět na bezdomovcích. Strašně to nesluselo Havlová jak omotanej zaves,. Navíc barva a boty.... Ještě u chybí Kynychova v prostrihanejch kalhotách a pak taková sadomaso podnikatelka,to je taky nářez.
stes za mě naopak Ester dokonalá:)
barbucha Paní Bartošková nikdy nezklame
. Letos bych řekla, že tam těch hrůz moc není. Jako obvykle se to moc nepovedlo Nesvačilový - je v tom jak krabice, operní diva v černé působí lacině a Havlový teda Vaňkův tým naložil nehezky. Moc se mi osobně líbila Hana Vagnerová.
Za mě dobrý

Tak Betty za mě taky - teda šaty, na vlasy bych brala nůžky ![]()
Pěkný šaty, a dokonce jí i slušej ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje