Líbí se mi celej outfit a ty kalhoty potrebuju.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Vůbec nevím kdo je to Martina Šmuková, ale outfit má super (a vypadá sympaticky).
Ty kalhoty bych si původně tipla na cosáky, ale koukám na tu kapsu a takovou jsem u nich ještě neviděla. Jinak bych je už měla ![]()
barbucha tipuju Timour et group, je roky jejich hlavni modelka.
barbucha tak cosáky obšlehává kdekdo...
Jak to ta ženská dělá? ![]()

Aha! Ti mívali dobrý věci... ![]()
Tak Betty neviem, kto je Martina Šmuková, ale páči sa mi, čo má za chrbtom...kde to je?
slniecko to nevím, byl otevřený ní článek na super.cz
Jak to, že ta paní vypadá tak skvěle ( ve svým věku)- jen řečnická otazka:-)
Ta byla určitě moc krásná i za mlada.
Lenka22 skvělé geny, hezky udělané vlasy a neutrální oblečení a šperky, které by si klidně vzala i dvacítka![]()
Makeup super, ale i jinak na sebe hodně dbá, řekla bych. Víčka, zuby... možná i lehkej lifting... pravidelně kadeřník... to každou jiskru ještě podpoří!
barbucha tak hlavne je to jeji celozivotni pracovni napln a zivobyti, zejo
Já vůbec netuším kdo to je a čím se živí.
viktorka_od splavu
jj, přesně tak. A je to krásná ženská a zjevně vždycky byla. To na stáří nedoženeš.:-)
Lenka22 Možná něco má a opravdu to není vidět, včera jsem předávala děti tchýni, viděla jsem ji po roce, takže mi to bylo jasné na první pohled, očividně má nějaké úpravy, minimálně botox a pozor-má napíchané rty!
Málem jsem padla...jak to tady zrovna pořád probíráme, tak mě to hrozně pobavilo. Ale fakt je, že neznat ji, nepoznám nic!!! (a moje naivní maminka, která byla u toho, to pochopitelně taky nepoznala).
viktorka_od splavu no jo, to jsem byla taky já, vždycky, když na ni narazím, tak na ni se zalíbením zírám.
Rose Marie Swift
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje