Mně to teda spíš připadá, že ať kdo napíše co napíše, vy jste vždycky v opozici ![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Čím, čím, co ji nebohou potrefilo? ![]()
![]()
Jen co se kritiky atletických těl, vkusně udělaných silikonů, adorace plnoštíhlosti a nově budoucí kolaborace Pirátů s Andrejem týče![]()
Ha a jeden můj známý - tedy chlap (není idiot, ani žádný neschopný ňouma) si dokonce dovoluje vypustit hlášku, že tlustí lidé (muži i ženy) mají prostě nedostatek sebeúcty, když se dokáží tak vyžrat. No nezabila byste ho?
Kdyby řekl nedostatek silné vůle, tak bych i souhlasila.
Já ne, ale vim kdo, její jméno se bojim vyslovit!![]()
to ja s nim teda souhlasim:-) akorat by mohl nastat prave spor o tu miru, kdo "uz" je ten tlusty![]()
Jo, myslím, že jsi uhodila hřebíček na hlavičku:-).
Tak to shrňme: vyložené anorektičky a těla s viditelnými svaly se kritizovat mohou, neb je to pro jejich dobro. Doporučení: najíst se a v bodě 2 méně cvičit, je to tedy nápomocná kritika, aby se dotyčné zamyslely. Tlusté se negativně komentovat nemohou, protože by se jich to mohlo dotknout a většinou za to přece nemohou, navíc na tom není nic esteticky rušivého, prostě "kus ženský", ať je na co sáhnout
.
Kritika vlasů a hadrů (asi) povolena.
To je teda hlod
Mluvčí...hned bych se jí zeptala jak první a druhá věta souvisí

Ale ja som rozsudok nekomentovala.
No já jenom že vjet mi někdo pod kola a bulvár mě furt dokola bude prezentovat jako chladnokrevnou vražedkyni, asi bych taky neměla k ukřivděnosti daleko
To máš pravdu, bulvár to trochu prehnal, všade to opisovali ako keby to do toho muža napálila schválne.
Co Ashley Graham upřít nemůžu, umí produktový jména![]()

ja bych z toho prohlaseni vydedukovala, ze majorita nikdy nechtela vypadat jako modelky;-)
Majorita radši jako bábuška
Já se teda přiznám, že nevím, jak bych chtěla vypadat, kdyby neexistovaly módní časopisy, internety, reklamy a e-shopy s modelkami a jedinou referencí by byly ženy v mém okolí. Možná bych měla mindrák z výšky, malých prsou a hubenosti
.
ver ze mela. jeste za meho mladi to bylo bezne.
Naopak, možná by ti záviděly
. (tajně, samozřejmě)
Asi dost záleželo na lokalitě.
Jen ta prsa, ta byla v kurzu asi vždy.
Ne, ne, to zas ne, ale jako modelka? To tedy taky ne, protože by to bylo tak povrchní. A sakra, jsou tak neženské
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje