VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline whiskas
20786 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 08:59
Reakce na Mutziputzi:

To mě také napadlo. Když se okomentuje osoba  XY a nejlépe jěště nějaká "baculka", tak je hned oheň na střeše, ale kritita těla, které je anatomicky velmi vzhledné, byť se samozřejmě rovněž ne každému musí líbit, je naprosto v pořádku.

Prostě určité typy jsou hájeny. 

Offline whiskas
20786 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:03

Nemusíš to vidět, jistě se nelíbí všem. Ta fotka mi nijak směšná nepřijde. Ale vím, že máš velmi odlišný vkus a mnohem vyšší nároky na ženskou krásu. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:07
Reakce na whiskas:

A to jeste ja pisu oskliva nebo tlusta, vzacne mi mozna ujelo seredna, vyzrana snad jeste nikoli...no napsat ze je Sablikova nechutna, bojim se o svuj virtualni zivot!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:08
Reakce na Mutziputzi:

Ale ja som rozsudok nekomentovala.

whiskas Ale povaha a činy sa tu hodnotia aj u iných tam nevidím problém. Dara je pekná žena, len som zhodnotila že mi nieje z istého dôvodu sympatická, to či nehodu zapríčinila alebo nie tam nehraje rolu. 

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:09
Reakce na whiskas:

Ne je to tim, že ten někdo dá fotku svýho břicha v kalhotkách. Je to divný, vdyť tam má useklý oči, takže už ani ksicht není podstatný:-D A zřejmě tedy chce upozornit na své tělo. Takže komentujme tělo. Nevim, jestli tady nějaká baculka nebo nepříliš estetická paní dala fotku svýho těla s podtextem: hele čumte všici, to jsem já...Ne Sáblíková měla fotku z nějaké akce s podtextem: hele to jsem já, jsem bruslařka, která musela jednou za rok vyrazit na akci. Takže směr rozebírání těchto dvou příkladů je snad jasnej.

Online Potrefenáhusa
38538 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:16
Reakce na whiskas:

s tím, že určité typy jsou hájeny, já nevim, lidi, že vám to tady přijde jako jednolitej mozek, když tři lidi napíšou, že se jim něco líbí, tak hned to znamená, že se to líbí všem?

Offline whiskas
20786 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:16
Reakce na Mutziputzi:

Tak to shrňme: vyložené anorektičky a těla s viditelnými svaly se kritizovat mohou, neb je to pro jejich dobro. Doporučení: najíst se a v bodě 2 méně cvičit, je to tedy nápomocná kritika, aby se dotyčné zamyslely. Tlusté se negativně komentovat nemohou, protože by se jich to mohlo dotknout a většinou za to přece nemohou, navíc na tom není nic esteticky rušivého, prostě "kus ženský", ať je na co sáhnout .

Kritika vlasů a hadrů (asi) povolena.

20970 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:21
Reakce na Karja:

Ne je to tim, že ten někdo dá fotku svýho břicha v kalhotkách. Je to divný, vdyť tam má useklý oči, takže už ani ksicht není podstatný:-D A zřejmě tedy chce upozornit na své tělo. Takže komentujme tělo. Nevim, jestli tady nějaká baculka nebo nepříliš estetická paní dala fotku svýho těla s podtextem: hele čumte všici, to jsem já...Ne Sáblíková měla fotku z nějaké akce s podtextem: hele to jsem já, jsem bruslařka, která musela jednou za rok vyrazit na akci. Takže směr rozebírání těchto dvou příkladů je snad jasnej.

V pravou chvíli připomenout v OOTD diskuzi až zas bude někdo mít problém s reakcemi!

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:22
Reakce na Karja:

ale to je skoda vlastne! pac kdyby sablikova davala na instac fotky bricha v gatkach, urcite by se muci libila!;-))

Offline whiskas
20786 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:24
Reakce na Karja:

Já komentovala převážně druhé dvě fotky (z nějakého klipu). K té první jsem jen dodala, že nic hrozného nevidím.

A jak se mi její tělo líbí, tolik ji zase "nežeru", takže nehodlám další dvě hodiny trávit diskuzí o její osobě. 

20970 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:26
Reakce na whiskas:

Tak to shrňme: vyložené anorektičky a těla s viditelnými svaly se kritizovat mohou, neb je to pro jejich dobro. Doporučení: najíst se a v bodě 2 méně cvičit, je to tedy nápomocná kritika, aby se dotyčné zamyslely. Tlusté se negativně komentovat nemohou, protože by se jich to mohlo dotknout a většinou za to přece nemohou, navíc na tom není nic esteticky rušivého, prostě "kus ženský", ať je na co sáhnout .

Kritika vlasů a hadrů (asi) povolena.

Takhle: když někdo vypadá, že trpí sebeláskou a kultivuje tělo, toho je vhodný kritizovat co nejvíc, kritizující hned pak vypadá, že je spíš přes to duchovno a mír, soukromě si to označuju jako manifest intelektuála, když je u někoho vidět, že nedělá nic, bere se to tady, že je to dobrej člověk, nemarnivej, spokojenej, olympionik nebo má ženský křivky, ten by se neměl kritizovat protože "tyvolenemusívypadatjakchcijá"

Offline whiskas
20786 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:26

Břicho Sáblíkové neznám, ale někdy je skoro lepší se fotit bez obličeje, to je fakt.

20970 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:28

Tu bych určitě poslala na silikony, hned!

Online Potrefenáhusa
38538 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:29
Reakce na Mutziputzi:

jenže ty se na tom strašně otravně točíš furt dokola a cpeš ten podtext do každýho příspěvku, kterej s tebou nesouhlasí.

20970 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:32
Reakce na paktofonika:

Ale ja som rozsudok nekomentovala.

No já jenom že vjet mi někdo pod kola a bulvár mě furt dokola bude prezentovat jako chladnokrevnou vražedkyni, asi bych taky neměla k ukřivděnosti daleko

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:33
Reakce na Potrefenáhusa:

jestli ona mutzi nebude tady ta potrefena...;-))

20970 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:33
Reakce na Potrefenáhusa:

Ale prosim tě, ať napíšu co napíšu nejsem to já kdo spustí kolovrátek

Online Potrefenáhusa
38538 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:34
Reakce na Mutziputzi:

aha

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:37
Reakce na whiskas:

No a já už vůbec ne:-D.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 09:39

Ale vždyť je to pořád stejný...

Pokud je kritizován někdo rozměrnější, ozve se - No bože, tak nedře v posilovně, nemusí všichni vypadat jak reklama na hlad, ženské křivky jsou OK atd.

Pokud se jiné skupině nelíbí silikony a svalnatá břicha i jiné části těla, ozve se - No a co, tak aspoň se sebou něco dělá, není rozbředlá, vypracované tělo je OK atd.

Bože, kéž nemáme jiné starosti!