obávám se, že pouze konstatuje.......
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Mně přijde jako příšerný jí pořád říkat DarinKa.. Snad už je ve 44 dost velká, ne??
No ale diblik je pořád stejnej.
jednou Darinka, pořád Darinka...
nad tou poslední fotkou nechápu, jak může někdo slintat, ty prsa i břicho jsou děsný, mám fakt asi jiný estetický nároky, k tomu vypadá jak namazaná krémem na boty ![]()
Nemáš jiný estetický nároky, jenom nemáš ráda hezký ženský, který blbě zpívaj, mít tak tohle Sáblíková, budeš nadšená
nechápu, proč to nejde bez těch keců okolo.
Že jo, když má někdo hezky vypracovaný břicho a prsa udělaný, že není poznat silikon na sto honů, ale není mi sympatický = píši děsné, taky mi to je děsně protivný
mně přijde, že je silikon poznat na sto honů a břicho, co vypadá jak pánský a ušpiněný od hlíny, se mi prostě nelíbí.
Ale mně se tyhle sebeprezentace fakt hnusí, to přiznávám.
Pánský břicho si představuju teda jinak, na Bali holt neseděla ve stínu a takováhle sebeprezentace jí živí, mít tyhle atributy vynálezkyně vakcíny proti angíně bude ti to připadat jako projev sportovního ducha a milý rozmar![]()
aha, no, tak když myslíš...
A koukam, že máme stejný plavky, doufam, že bych se ti líbila podobně![]()
Takhle si teda dobře nasity silikozy fakt nepredstavuju, respektive od opravdu povedenyho presiti očekávám, že bude vypadat jako hodne povedený originál made in matka priroda. Tohle krici na sto honu silikooooon. Ale nic proti, ona se s tim alespon narozdil od jinych nikdy netajila, tak ji to asi neva.
To břicho me asobne přijde nechutny, ale chapu, ze se chce pochlubit a jeji fanoušci to určitě očekávaji.
ja ti nevim. mne se nelibila jako dite a nelibi se mi ani ted, proste uplne mimo typ zen ktere povazuju za krasne. asi jako tvuj vyber hezkych muzu me nechava chladnou;-) a to je dobry ne, vybere si kazdy/kazda:P
No jasně, Dara je naprosto hrozná, otřesná a vůbec, kdo se na to má koukat :-D.
Ale jo, ja netvrdim ze se musi kazdymu libit, ale kdyz ja napisu, ze ma Sablikova desnej ksicht a nechutnej, prijde me hned jedna zmoderovat, ze tyvole nemusi vsichni vypadat jak chci ja, at se jdu lecit a pak at jedu na olympiadu, ja se rozplacu, tak se vrati mi napsat at se nelituju, ale u jinejch ty vyrazy muzou padat do aleluja a tankuje to jenom me, to mi vysvetli![]()
Zruda jedna nechutna!![]()
Dara je výborná

Čo je toto za fotku? WTF??? Čo tým chcel autor povedať?
A Daru nemusím odvtedy čo zrazila staršieho pána a ešte sa v médiách prezentovala ako keby bolo ublížené jej.
Pan ji dle rozsudku vjel pod kola v protismeru
Já myslela, že se tady komentuje vizáž, nikoli povaha a skutky.
No jasně, Dara je naprosto hrozná, otřesná a vůbec, kdo se na to má koukat :-D.
tak ta druha fotka je spis smesna. jinak nevypada hrozne ani otresne:-) jen (pro me) neni krasna ani pritazliva. a prezentovat ji jako nejaky ideal zenske krasy to me docela prekvapuje, proste TO tam nevidim
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje