MP Marge Jolla baští jablka, papriku, mrkev.
Vtipy
Dalia kamosky bigl oziral papriky a rajcata primo z keriku... ![]()
Pavlena no to jeden náš čokl dělá taky, krom rajčat i broskve, švestky, hroznový víno...kam došáhne ![]()
Jo, pes... ale co teprve kočka, která žere skoro všechnu zeleninu!!! To je peklo. ![]()
Pavlena no to jeden náš čokl dělá taky, krom rajčat i broskve, švestky, hroznový víno...kam došáhne
To dělal i náš vlkodav. A ten teda dosáhl fakt vysoko ![]()

Dalia :-D:-D
Oddělení pro matky ![]()

Garfie :-D:-D minuly tyden jsem se ptala kamosky ucitelky, zda pila v tehotenstvi kafe. A prej no jasne, to se ve skole jinak neda, I tak to chtelo neco tvrdsiho!
Karja
Jo, to je klasika...mně zas kamarádka učitelka vykládala (taky už jsem to tady ale kdysi psala), že jí dítě v první třídě přineslo lahev s pitím, co mělo na svačinu-že to nějak divně smrdí. A ona to slivovice!!
Garfie slivovici jsem omylem servírovala našemu psovi místo vody
. Nějak mi nedošlo, že obsah půl litrové láhve není originální, a že je to testovací vzorek od kamarádů.
když chudák psice začala prskat, tak jsem k láhvi teprve čichla.
Proč ne Eva Já myslím, že tak nějak se to přihodilo i u toho dítěte, ale je to teda dost šílená historka :-)
Jednou jsem - v nouzi o lahve - poslala dítě do kroužku s pitím nalitým ve velké lahvi od Beefeateru. Dítku bylo osm, a že mělo smysl pro humor, situací, která tam vznikla, se upřímně pobavilo.
Dost pozdvižení budilo i to, když jsem ze stejné lahve pila za volantem ![]()
bosibori
Škoda že tě nezastavili policajti, ale jako fór je to dobrý, to taky někdy zkusím!!
bosibori Kolega pil na finančním úřadě čaj z láhve od rumu, kterou skladoval v ponožce, aby mu ten čaj nevystydl. Byl pro ostudu, kolega
.
Mirka nevím, jestli bych se bavila, kdybych tam byla s ním, ale takhle na dálku mi rumová lahev v ponožce připadá fakt vtipná ![]()
bosibori No obávám se, že mít ho jako kolegu už to tak vtipný není. Tak nějak tuším co to může být za typ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje