Vtipy
daniela Pochopila jsem to, směju se, protože to vtipný je!
Snaha o hyperkorektní svět ještě neznamená, že by nemohly existovat vtipy - to třeba jako když jsem blondýna, mám se tvářit, že nechápu vtipy o blondýnách
?! Chápu, líbí se mi, a pokud bych byla dobrým vypravěčem, klidně bych je dala kdykoliv k dobru.
Kdyz to nekdo nechape, tak kvuli hyperkorektnosti jo? Aha, ta je v cem, zase nechapu
Mutziputzi nebyla ta dovolena nejaka kratka?
viktorka_od splavu přispívat se dá i z dovoleny, ne?
viktorka_od splavu Se přiznam taky úplně nechápu, vtip mi přijde blbej = podléháš hyperkorektnosti = tu tam nevidíš = nasraná, že seš zpátky v Praze...co se tady stalo hele?
jinak ale myslím, že zde vše při starém a nezměnilo se vůbec nic :-)
Potrefenáhusa Tak to je jedině dobře. Já se tomu směju, jen trochu hořce, právě proto, že jsem to zažila.
Potrefenáhusa ja myslim ze to byloviktorka_od splavu mysleno tak, ze si Mutziputzi poradne neopocinula a nevycistila hlavu![]()
stes Počkej a to mohlo bejt myšleno eště nějak jinak jo? No nazdar, já jsem ňák ustrnula![]()
souvislost s hyperkorektností taky nechápu, na to nemusim bejt hyperkorektní, aby mi nějakej vtip přišel slabej
(teda já bych na to jinak asi nereagovala, ale překvapilo mě, že se tomu někdo zasměje tak, že se poleje kafem (taky se mi to párkrát stalo, jen teda u jinýho výběru vtipů, o kočičkách například)
Mutziputzi no nekdo zminoval ze se preci da psát i dovoleny, tedy ze nemusela byt kratka![]()
stes no to bych myslela že je taky jasný, jako možnost...líbí se mi jak vysvětlujeme, třeba mi i ten vtip někdo vysvětlí![]()
Mutziputzi to nepůjde.. To bud chceš nebo nechces ![]()
stes no ne já fakt nevim, bílá nevěsta bude domácí spotřebič páč bude něco žrát, či bude automatickou pracovní silou nebo eště jinak??
Ja teda nechapu, proc rovnou nekdo nenapise, ze je ten vtip debilni/nevtipnej, kdyz mu takovej prijde a misto toho napise, ze ho nechape....Jsem si uz rikala, ze to snad vysvetlim.
Mutziputzi Jee ty ho vazne nechapes, tak to promin!
Karja já si zase říkala, že v tom asi bude něco víc, když se tomu lidi zasmála tak, že se polejvam kafem
Potrefenáhusa Tak kazdej se smeje necemu jinymu, ale u tohodle zacinam mit po poslednim prispevku Mutzi pocit, ze ho asi taky nechapu.....pritom to zacalo takovou blbosti!
Karja no já vim, že se každej směje něčemu jinýmu, ale právě tenhle vtip je takovej......mnohoznačnej (mimoto že teda natvrdo píšu, že nevtipnej)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje