Požadavky účastníka soutěže Farmář hledá ženu:

a dotyčný gentleman sám v plné kráse:

Tak která jdete do toho?!
![]()
Požadavky účastníka soutěže Farmář hledá ženu:

a dotyčný gentleman sám v plné kráse:

Tak která jdete do toho?!
![]()
Mám smůlu, nesplňuji výškový limit ....![]()
![]()
![]()
![]()
Haha.
A vidělas ty hvězdy, co jim tam nakonec přijely?
Ne že by si teda zrovna tenhle zasloužil cokoli lepšího...
To není vtip?!:-D Mně se líbilo, že jeden rok takovej klučík hledal holku krev a mlíko. Tak mu tam holky krev a mlíko přijely. Tak nakonec vyhodnotil, že to néé, že si v podstatě jako krev a mlíko představoval štíhlou vysokou ženskou s kozama! Ach joo..
Požadavek na normální cyklus na mě ještě nikdo neměl!
Tak to máš spíš štěstí, ne?![]()
Vzhledem k tomu, že orgasmu jsem schopná dosahovat svým vlastním přičiněním, asi ani ne, díky.
Já to mam na chlapy dost podobně hele s požadavkama)))
On zjevně taky ne ![]()
Já to mam na chlapy dost podobně hele s požadavkama)))
Dej fotku v tom případě.
tak jestli mas pravidelny cyklus, mas co nabidnout...;-))
btw mam jednoho znamyho velmi podobny typ a skutecne ty naroky takovy ma. no... jediny co kdy ulovil byly opravdu tupy az retardovany slecny. nekde proste slevit musi... tudiz zije a jiste i dozije sam
Teda pohled na toho pidlovokýho joudu mě původně dost rozveselil, ale při bližším ohledání těch požadavků se mi začíná votvírat kudla v kapse.
Von to bude nejen pitomec, ale eště ke všemu i příšernej škrt!
na chvilku!
Tak ten mám, neprošla bych s hnátou ale))
Hmmm... se mi zdá, že - kromě těch požadavků - toho jinak moc společnýho nemáte
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.