Vtipy
Gatita dnes mě čeká první videokonference v životě, takže díky ![]()
Gatita 711990 Jiná Realita ja dnes v Teams videokonferenci slyšela, co jsem slyšet neměla a zachytila chat, který měl být interní
ale naštěstí to byly jen pozitivní věci
Tulipe ja mam skvelou zkusenost, kdy kolegyne na home office zacla jecet na deti, uplne hystericky, ze jsou dementi a at ji nechaj na pokoji, ze pracuje. A chudak nevedela, ze ma zaply mikrofon. A nikdo na celem callu nedal najevo, ze jsme to slyseli:) bylo nam ji lito, ze ma takovy haranty![]()
711990 Karanty.... ![]()
711990 Tak to by se mi mohlo stát raz dva taky, karanti totiž mají senzor na důležitý telefonáty a jdou si stoupnout vedle a bez ustání něco vyžadujou a nereagujou na vzteklý obličeje a odhánění rukama. Situace, kdy jsem na telefonu (mluvím) a ze záchodu netuchající řev, ať jdu utřít zadek, případně řev z toho, jak se vzájemně vraždí, ani nekomentuju. ![]()
Tabea Já bych to upřesnila, senzor na jakýkoliv hovor. A to je jim už náct![]()
Liesel Potvrzuju. Nikdy to nevymizí.
Vymizí, jakmile se odstěhujou...
Catherinne Jakmile se odstěhujou, začnou ti volat přes den do práce...

Liesel upřesňuju: senzor na všechno, co má ujít jejich pozornosti. a nevyrostou z toho!
711990
Moje dcera měla minulý týden online angličtinu s paní učitelkou a celou půl hodinu bylo slyšet "mamíííí, mamíííí" a do toho tiché mužské mumlání.
Taktéž hlásím karanty se senzory. V práci si už zvykli, ale když volá někdo cizí ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje