martek01 mám podobný od kamaráda učitele:

martek01 mám podobný od kamaráda učitele:

Myslím, že někteří rodiče tuhle polívku snídají, svačí, obědvají i večeří..... jinak by bylo v Bohnicích plno.![]()
jerry Tim to jenom odloží o pár měsíců, odvykacka je tam bohuzel taky ![]()
jerry v Bohnicich maji v blazinci hezkej park, divadlo, je tam klid... ta polivka neni spatnej napad!
A hele - dietní krutóny! ![]()
Akorát nesmíš být na uzavřeném oddělení![]()
jerry ani by mi to ted neprislo divny. Byla jsem dneska na poste, trcela jsem tam pres pul hodiny a tesila jsem se domu! Uzasnej napad, zkratit provozni hodiny.
Kokoska no to u nas sú obchody pre dôchodcov od 9 do 12. Je tam vacsinou skoro prazdno. A poobede natresk aby si vsetci ostatni nakupili. Ja mam stastie, ze som na materskej (a sambo na ho) a mozem ist hned poobede. Ale ti, co cez tyzden nestihaju, mozu ist len v sobotu (nedele su povinne zatvorene) a v sobotu poobede nemaju uz skoro nic.
Mrakoplas je docela tezky to vystihnout. U nas v Lidlu doplnujou prubezne, ale taky jsou momenty, kdy to konkretni zbozi uz / jeste neni. Skoro je lepsi jit v sobotu pozdeji, kdyz uz ma vetsina lidi nakoupeno.
Mrakoplas heh, u nás 8-10, myslím. jsem se teď náhodou při vyřizování jiné věci stavila v lidlu v jedenáct. neuvěřitelně narváno, z toho půlka důchodců, pár lidí se tam rozčilovalo a prodavačky jen krčily rameny, že v té důchodcovské době nesmí nikoho jinýho pouštět, ale že důchodci trajdají po celý den i víckrát:D
viktorka_od splavu ja ked som mame povedala, ze by to mali skratit na dve hodiny tak rozculene povedala No urcite, ako by dochodcovia stihli obist vsetky obchody? No tvl, lebo teraz maju trajdat po obchodoch. A kazdy den do všetkých obchodov
. A ze ja nestihnem ani jeden, to nevadi. Ale ona je inak uplne pricetna ale toto neviem co ju napadlo, snad len daky skrat ![]()
Máma mi taky vykládala, jak si chodí denně do krámu. Vůbec jsem neměla sílu ji rict, že to fakt není nutné.
continuity ja jsem zas na par dni pomoct u nasich, dostala jsem seznam na nakup a pry Tohle dneska nekupuj, to koupis zitra. A nejak nechteli pochopit, ze bych tam zitra snad ani nesla?

continuity no ja som bola minuly pondelok a potom az dnes. Medzitym len raz tyzdenne do farmarskeho obchodu. Ale zas musim sa priznat, ze som mamu dochodkynu využila a nechala ju kupit v lidli cheddar, lebo v hodinach pre nedochodcov su tam rady cez cele parkovisko.

Mně vyšlo, že pro důchodce bude zakázáno zahrnovat do EET sochu maršála Koněva.
Tak.
Torrah Hm, tak pro učitele bude zakázáno nenosit obraz Andreje Babiše.. No potěš, jednoho učitele mám doma
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.