Garfie mně ji totiž i čas od času nabídne muj facebook :-D

Garfie mně ji totiž i čas od času nabídne muj facebook :-D

Ty kočičí vtipy jsou luxusní! ![]()

Garfie kočičí jsou nejlepší
taky je dobrá ta fotka, jak na ní říká nějaká holka kočce "slez z toho stolu" a kočka jí "odpovídá" "nejsi moje matka" (nebo tak nějak
)

Hrozny je, ze ty kocici vtipy fakt nejsou vtipy :-))
Potrefenáhusa
No přesně!!!
Jako když jdete nasázet kapustu a čičinka nejen, že se válí přesně v tom místě, kam potřebujete dát sazenici, ale ještě se válí po těch zasazených a zlomí je
. Matka z ní šílí, ale je kočičkou vroucně milována - a pronásledována.
Kokoska Potrefenáhusa Pamatujete na uživatelku Hrosik na MP Shanimplavkynahrocha, ona dala synovi taky velmi neobvyklé jméno, a museli dokazovat, že to existuje. A prošlo to.
Jaký?!
barbucha poncián myslim:-) akorat ja nejdriv myslela ze to je jen takova domacka prezdivka a vono ne
To je teda hodně divný jméno. Ale nepochybně to pro ně mělo nějakej význam, jinak by to nedali.
Google praví, že to byl nějakej papež ve 3. století... a svatej k tomu.
barbucha Ano, je to podle toho papeže.
Zvláštní volba. Ale jako na historický osobě se aspoň snadno dokáže, že takový jméno existovalo...
barbucha hodne, hodne zvlastni. V kolika letech se clovek muze nechat prejmenovat? ![]()
barbucha Bledule viktorka_od splavu Kokoska Představuji si batolátko a zvolání: Ponciku, nejez ten písek z pískoviště..! ![]()
![]()
Ještě by mě zajímalo příjmení, který k tomu vyfásnul. Jestli k tomu neměli nějaký hluboký osobní důvody, a je to jen snaha o senzaci, tak chudák malej...
brrr myslím, že fór to nebyl, dokonce o tom psala i na ig
Pavlena Taky jsem přemýšlela o domáckém zkrácení - Poncík, Pony, jedno lepší než druhý :D nebo PonciJán -> Janek?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.