Vtipy

20. zaří 2014 15:04
Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 24. června 2020 21:10

711990 Potrefenáhusa Co to je za internát? To mě začalo zajímat

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 24. června 2020 21:12

Vybírání jména bylo dost náročné. Když jsme vybírali jméno pro kluka, stěžovala jsem si, že je spousta zajímavých holčičích jmen, zato  klučičí jména jsou skoro všechny blbý a ty, co ne má každej druhej

A když jsme o 3 roky později vybírali jméno pro holku, skoro nic mi nebylo dost dobrý. 

Původně jsem chtěla, aby to měli pěkně rozprostřený v průběhu roku, jednak kvůli tomu, že si ještě pamatuju, že bylo fajn, těšit se na oslavu 2* a ještě na Vánoce, druhak je fajn, když člověk nemusí kupovat všechny dárky najednou - manžel má narozeniny začátkem ledna, svátek na konci a kupovat dárky najednou je občas peklo (u dárků koupených v létě zase hrozí, že je nenajdu).

No u syna to nevyšlo, manžel mě nakonec ukecal na Eliáše, plánovali jsme ho slavit na Elišku, ale začal se objevovat v kalendáři, tak nic, no. Jinak se narodil na můj svátek to považuji naopak za praktické, slavíme spolu

Offline Pinot Noir
29561 příspěvků moje polička 24. června 2020 21:12

viktorka_od splavu Samík a Deník, povinná výbava každého hřiště a pískovišti

Offline Sweet Potato
39836 příspěvků moje polička 24. června 2020 21:13

viktorka_od splavu To si buď jistá, že říká. I Samíček.

Offline Magráta
8080 příspěvků moje polička 24. června 2020 21:16

DruI Julián je krásné jméno... za mlada jsem hlídala v Rakousku kluky dvojčata a jeden se jmenoval Florian (tak sem chtěla dát tohle jméno svýmu synovi), říkalo se mu zkráceně Flo

Offline brrr
12240 příspěvků moje polička 24. června 2020 21:16

DruI Děda měl spolužáka Julka, vždycky se mi líbilo, když se o něm s babičkou bavili. Ale byl to Julius.

Offline Myrtila
5149 příspěvků moje polička 24. června 2020 21:17

Malenge Pomnen je taky dobry  Jinak my teda zatim taky jmeno netusime, ale jeste mame dost casu.

moonlight 711990 Dekuju

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. června 2020 21:21

viktorka_od splavu já slyšela variantu Sameček Sam ani Samík mi nevadí, ale mě se ta koncovka -ík líbí.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. června 2020 21:24

Pinot Noir Deník je v originále co? To u nás nepotkávám. Tady vedou asi Vojtové, Matyášové, Filipové a různí ti -ášové.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 24. června 2020 21:34

Evaeva Denis. Deníska máme ve školce, Samíka taky :) 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. června 2020 21:38

bram jj, Samíků je hafo. Ale stejně mi přijde, že se teď dávají pestřejší jména, než dřív.

Offline rasaNori
8787 příspěvků moje polička 24. června 2020 21:41

Me teda prijde ze je to ted samy Eliáš Matyáš atd, jen v mem okoli je nove 2x Matyáš a 1x Samuel (kterýmu říkají Samečku:D) a 2x Eliáš. Ja chtela Jiřího v prvnim pripade, a v druhem Václava. Tak to nevyslo. Treti pokus vylucuju uz z merita veci:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. června 2020 21:47

rasaNori mi přijde, že v Praze už ty ášové trochu klesají, holt máte zpoždění;)

Offline rasaNori
8787 příspěvků moje polička 24. června 2020 21:49

Evaeva ja se bavim o Praze:D vlastne kecam, jeden eli je Ostrava a je stejne stary jako moje mladsi:) 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. června 2020 21:54

rasaNori nic, to byl jen vtip. Ale ten pocit, že Eliášové tu jsou spíš 5+ mám.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. června 2020 23:49

Syn sa hrava ha ihrisku s Klarkou, Karinkou a Kiarkou, no mam v nich hrozny gulas, ktora je ktora. Sa to tak stretlo :)

Inak mam pocit, ze tu frci stale Samko, Tobi a najnovsie dosť Oliver a Olivia. Chlapcenske mena su take klasickejsie, dievcenske su same Emmky, Sofie, Emily, Vanessy atd. 

Offline Pinot Noir
29561 příspěvků moje polička 24. června 2020 23:53

Evaeva bram Ježiš, teď koukám, jak se mi to zas přepsalo

Žádný Deník, měl tam být Sebík. Samík a Sebík, ti jsou na všech hřištích.

Offline barbucha blogger
35364 příspěvků moje polička 25. června 2020 00:27
Reakce na Mrakoplas:

Syn sa hrava ha ihrisku s Klarkou, Karinkou a Kiarkou, no mam v nich hrozny gulas, ktora je ktora. Sa to tak stretlo :)

Inak mam pocit, ze tu frci stale Samko, Tobi a najnovsie dosť Oliver a Olivia. Chlapcenske mena su take klasickejsie, dievcenskNo nic toe su same Emmky, Sofie, Emily, Vanessy atd. 

​Tak zrovna ten Oliver mi moc klasickej nepřipadá. Musím říct, že mě s tím naši mladí rodiče moc nepotěšili (což překvapivě neměli ani náhodou v úmyslu ). 

Jakmile se dozvěděli kolik dětí a jakýho pohlaví jim hrozí, měli jasno a žádná debata neproběhla. Dle snachy měli vybráno už léta předem... tak je jim přáno, samozřejmě... jen jsem vždycky myslela, že by ta jména (sourozenců, ve stejný rodině) měla být - jak to říct - ve stejným stylu, stejnýho původu? A to mi ty naše, Oliver a Adéla, moc nepasujou. No nic, hlavně že jsou zdraví

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 25. června 2020 05:41

barbucha hele to bylo to první, co mě napadlo, když jsi ta jména tenkrát napsala. Že k sobě nejdou.

Taky se mi libi, když jsou jména sourozenců nějak v podobném stylu. Minimálně aspoň třeba od stejného písmene. A u dvojčat naprosto.

Ale, jak tu už někdo psal, skrtla bych rovnou jména v první desítce. Nebaví mě stadnost. To vidím vždycky ve třídách, kolik je tam, hlavně holek, stejných jmen. To je taková nuda!

Offline 711990
18283 příspěvků moje polička 25. června 2020 07:07

Potrefenáhusa ta hlavne jestli ho Goliasek pribere do ty svoji krabice:D