Vtipy
Hádám, že z kategorie "pro vošklivý holky"![]()

A vzpomela jsem si na moji oblíbenou povídku ze Stráže času.
continuity že sú, som vedela. Že v takej miere, to ma šokovalo. A strašne by som chcela pri niektorých vedieť, či je to fakt bohapusto ukradnuté (alebo kúpené), alebo jednoducho len totálne nepochopený systém citácií (ktorý sa jednak mení a jednak ešta aj teraz sú v "obehu" dva systémy a jednak ho sama neznášam...).
Inak teda, mňa na tom fascinuje ešte aj jedna ďalšia vec. Ja som napríklad prvý ročník na svojom obore na danej fakulte, ktorý diplomovku písal (a prvý, ktorý mal 5-ročné štúdium končiace Mgr. namiesto 4-ročného končiaceho PhDr). Môj muž na práve diplomovku vtedy ešte nepísal. A rozmýšľam, či za daných okolností vlastne prinášajú....čo? Okrem teda toho, že aspoň odhalia ľudí schopných to takto....ojebabrať.
slniecko to ja neviem posudit, na našom odbore boli diplomovky a semestralne práce odjakživa. Dokonca tam musel byť vedecký prínos. poznám človeka, ktoreho vyhodili od štátnice, pretože programoval nejakú databázu a komisii sa to zdalo príliš triviálne.
A nejen pro žluťásek ![]()

Sweet Potato
Ale chvíli sem teda tupě zírala, než mi cvaklo!
Sweet Potato ahaaaa ! Asi teda ![]()
Sweet Potato ten je skvelej!
Já koupila před časem krabici lego mixu z druhý ruky a většině panáčků chybí hlava. Jsem pak psala tý paní, na co si asi děti hrály. Tak už víme ![]()
žluťásek V Dánsku v legoobchodech mají krabice s komponenty (kola, okna..) Určitě tam byla i s hlavami.
(Zkratka do oddělení hlav?
)
Sweet Potato
Přiznávám, že ráda skládám hlavy na sebe a stavím "totemy".

Potrefenáhusa tak samozřejmě ![]()
Potrefenáhusa
ludan!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje