tv Taky jsem si tím dnes zlepšovala náladu, když jsem si na to vzpomněla ![]()
Vtipy
Kokoska spíš trapný, "přes" mi nepřijde vtip nikdy žádnej, čím černější tím lepší.. i když teď si nejsem jistá, jestli ještě spojení "černý humor" je v dnešní době možný používat:P
Myslím, že na předevčíro si teď vzpomenu každé ráno při pohledu do zrcadla ![]()
moonlight S kočkou skvělý
viktorka_od splavu no vzhledem k tomu, že se už vymýšlí, jak nazvat blacklisty a whitelisty v IT, tak si myslím, že na černý humor dojde brzo a šachy se budou hrát zelenými a modrými figurkami.
continuity No ale pravda je, že třeba černý pasažér nebo "jet na černo" mi přišlo zvláštní vždycky, i když to používám. :-) Pamatuju si to už z debaty na gymplu, kdy jedna spolužačka (kterou ani omylem nepodezírám z žádného rasismu) vyprávěla, jak je vtipný, že nějaká její kamarádka pracovala jako au pair u černé rodiny....ale teda doufám, že šachové figurky nebudu muset doma tajně přebarvovat ![]()
Pinot Noir jak jsem teď marod, tak mám předevčíro celý dny ![]()
moonlight s kočkou ![]()
Sweet Potato viktorka_od splavu
Kdo by to byl řek, že se České dráhy stanou tak vděčným předmětem všeobecného obveselení ![]()
(a jako jo, nic jinýho než řádně černej humor se na ně nehodí)
continuity K naší středeční debatě.

continuity a co blackout, taky přebarvíme?
No a když se kouknu na Slovensko... To je důkaz místo slibů.
slniecko mi to ve středu rozebíraly, že ty okopírované diplomky jsou běžne napříč společností.
Já taky jednu takovou měla v ruce kvůli oponenture a nejsem sama.

Dadoo to uz tu bylo ![]()
Kokoska A dost jsme si to užily![]()
Sweet Potato to jo, je to vtipny
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje