Vtipy
A já se zase hrozně směju tomuto..

Isca stačí špatné hnízdo![]()

S tím hledáním slepáku jsem to měla podobně
... Před 25 lety při kompletní gynekologické operaci ho taky dlouho hledali a já ho měla vyndaný od 17 let. Ale jizva je pořád dobře viditelná. Naštěstí ta nová jizva byla jen jedna a plastická, prakticky není vidět
...
tv
pomoc!!!
Když je dlouho ticho ...

Dalia ten olepený zadeček
.
Dalia ale to omotání toaleťákem je precizní práce! :))
bram Takové dvě mumie, že? ![]()
Dalia ten pokreslenej pes
A ta posledni je teda dost strasidelna.
některé mi přijdou, že to snad je naaranžovaný ![]()
Napadlo by vás jako první věc po objevení katastrofy s klidem vzít mobil a fotit?
SunEclipse ja už som si doma pár takýchto detských katastrof zdokumentovala. Inak by mi to nikto neuveril!
Růženka se nudila? ![]()
Já měla podobnej nářez jako Dadoo zrovna včera... možná eště tak třikrát horší. Poppy mi rozebrala starý album, ještě takový to v sametu vázaný, se sto let starejma fotkama... na prvočinitele. Fotky nechala bejt, ty jsou moc tvrdý... ale album je na odpis a posetej byl celej obývák. Eště vedle loženou Gabru a Málinku přibrala! (no jo no, foch hned u země se starejma vykopávkama, stihnout přiložený starý vydání V. B. Třebízskýho s krásnejma rytinama, tak mě jebne!)
Ani mě nenapadlo to fotit... hleděla jsem to co nejrychlejc zlikvidovat. A Poppy mě tak radostně vítala, že jsem zlikvidovala jen ten bordel, a ne psa zároveň...
SunEclipse tak já jen zoufale zašeptala Šišikriste, vyhnula se hovnu a šla sbírat ty kapesníky. Žádná velká škoda, ale už mě pěkně to sejri. Než jsem odešla, byla 2x venku. 2x! A pak se po cca 2 hodinách vrátím a uprostřed pokoje sisky a zlikvidovana krabice kapesníků. Já už ji fakt příště zapnu do kennelky. Mrchu.
ssi zvykla, že jsem pořád doma.
Dadoo hele ale jak jsem poslední týden doma, tak ty psy začínám chápat...nábytek teda ještě neokusuju, ale nemám do toho daleko!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje