SunEclipse jasné, my sme to mali včera, malá sa napudrovala celá detským púdrom. Ale fakt celá od hlavy po päty, bola nahá po kúpaní a ja som išla ešte čosi do kuchyne dorobiť. No keď som ju zbadala, hneď som bežala po mobil :-)
Vtipy
betsey už jsem určitě psala, jak se moje tehdy ani ne dvouletá dcera natřela rybí mastí na dětské zadečky. Vzala to od vlasů, nahá nebyla, takže všechno, co měla na sobě. Byla přitom v postýlce, kelímek stál vedle na skříňce. Takže namazala povlečení, šprusle postýlky, kus zdi... bylo to vylepšené tím, že to bylo v době letní odstávky teplé vody. A všichni mi (myslím i tady) říkali, ať jsem ráda, že to nevzala obsahem plínky.
Kokoska tak to teda ![]()
no moja sa tiež kedysi ponatierala sudocremom, ale našťastie len vlasy a telo, okolité zariadenie zostalo bez ujmy :-)
Kokoska ja jsem si jako dite udelala pletovou masku z kelimku Ramy
a lituju ze nemam fotku
betsey už jsem určitě psala, jak se moje tehdy ani ne dvouletá dcera natřela rybí mastí na dětské zadečky. Vzala to od vlasů, nahá nebyla, takže všechno, co měla na sobě. Byla přitom v postýlce, kelímek stál vedle na skříňce. Takže namazala povlečení, šprusle postýlky, kus zdi... bylo to vylepšené tím, že to bylo v době letní odstávky teplé vody. A všichni mi (myslím i tady) říkali, ať jsem ráda, že to nevzala obsahem plínky.
.
Dadoo hele ale jak jsem poslední týden doma, tak ty psy začínám chápat...nábytek teda ještě neokusuju, ale nemám do toho daleko!
![]()
Tak až začneš, tak pozor na třísky!
A chceme pak tady vidět fotku!!!
Dalia Ale no tak...
SunEclipse Ale ten oranžovej náhodou vypadá dost přistiženě.....:-)
Dalia strašný :D
Zkusím změnit směr od fekálních historek. Nějak mi nedělají dobře, zvlášť když mají jméno a tvář.
Paralelní listy:

Sweet Potato Tak jo, asi jsem to sem neměla psát, omlouvám se. Tak něco jiného ... ![]()
Snad to zase nebude přes čáru.

Dalia budu se držet, zubař je drahý...![]()
Dalia Ten si schovám a pošlu dál![]()
Dalia Tak tenhle teda výbornej!
Inak, čo to máte s tým lístím? To som v správach zachytila, ale nepochopila.
slniecko Já nevím. Ale tipuju, že se zřejmě dlouho drželo a začalo padat nějak naráz, i na cestách, kde běžně chodím, se brodím víc, než si pamatuju z dřívějška.
Sweet Potato vidíš a já si myslela, že se naše mč trochu vykašlala na úklid.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje