Vtipy

Isca
potvrzuji i dle zkouškového testu na některé VŠ
Isca Vybarvi obsah obdélníku oblíbenou barvičkou tak, abys nepřetáhl okraje. ![]()
continuity Tak je to vtip, no :-) Ten nejhořejší objekt je stejně špatně popsanej a nakreslenej a vypočítat nejde- aspoň si to říkám, nebo bych musela jinak vrátit maturitní vysvědčení z roku 1988 :-)
Když se občas podívám na nějaké testy pro různě staré děcka, mám dojem, že jsme měli tehdy o něco náročnější matematiku, a o něco přívětivější češtinu.
Isca tjo v čem přívětivější? vzpomínám jak mi dcera čerstvá maturantka líčila, že její spolužačka neodmaturovala protože ani do podzimka nebyla schopná přečíst dvacet knih![]()
viktorka_od splavu Rozhodně jsme neměli tolik latinsky pojmenovaných jevů z literatury, typu onomatopoie a spol. :-) Přečíst knížky, pff..hele, gymnazista v pozdních osmdesátkách, pokud nevypad z baráku, zas tolik zábavy doma neměl, aby se pár bichlama neprokousal.
Já ještě maturovala z těch tahacích otázek a bylo to po roce 1989.
Z matiky taky, početní úkol byl na společnou práci, takto učivo 8. ročníku ZŠ. Musela jsem si ten vzorec odvodit, protože mě ani nenapadlo, že tam podobná úloha vůbec může být.
Isca mně taky připadá, že češtinu teď hrotí víc než za nás, ta latinská pojmenování různých jevů, tolik jako teď jsme se jich určitě neučili.
To se bude hodit...

Dalia Noe byl charakter ![]()
Dalia jooo ![]()
![]()

presne!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje