Luna Ostatně s ješícími Šmouly jsi ve velmi široké mezinárodní společnosti.
som si dieťa smiechom zobudila, tie príklady sú bohovske ![]()
Luna Ostatně s ješícími Šmouly jsi ve velmi široké mezinárodní společnosti.
som si dieťa smiechom zobudila, tie príklady sú bohovske ![]()
Pavlena Bud v klidu, ja su tak blba, ze ani nevim, proc bys mela byt oskliva.![]()
Isca Tetřevi honzlovci
. Doteď jsem si myslela, že jde o nějaký ve středověku vyhubený druh.
V Country radiu hrajou celkem často jednu moc hezkou píseň od Křesťana, Na Španělských schodech.
V refrénu zpívá:
Jsi nenápadná
A nepůvabná
A lechtivá jak Napoleon![]()
Isca na tomto sa už niekoľko hodín smejem ![]()
Sweet Potato jsem si to musela pustit, jo, lechtivá
.

Pavlena Zrovna tento vtip do kategorie pro "vosklivy holky" podle mě nepatří. Neviděla jsi film, nepochopíš, to s chytrosti nemá co dělat.
tv no hele, ja myslim film taky nikdy nevidela, ale "Houstone, mame problem" uz v okoli jaksi zlidovelo. A Boza je teda bozi..!! ![]()
tv ten je skvělý :D

a ve skutečnosti to bylo v minulém čase. ![]()
John Swigert řekl: Okay, Houston, we've had a problem here...
tv já ani nevěděla, že je to z nějakého filmu.
Jimik Ještě, že už je po 22.hodině![]()
Černá kočka Ehm, já to zjistila náhodou před pár lety
a jen díky nějakému článku na internetu, kde řešili tyhle přeslechy.
continuity to není minulý čas, to je predpritomny (problém trvá). Překlad do češtiny přítomným je správně. Teda aspoň z BE. Teď jsem nalomena, jak to vyjadřují Amíci.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.