Prosperina Promiň, já nerada!!! Plná hlava Valčíčku, to zní jako noční můra. Zlatej Hroznyzvy ![]()
Vtipy
Takže pro VŠECHNY holky další kosmickej :-)

Jimik nápověda zní Honza Nedvěd a odrhovacka ze všech odrhovacek nejhorší.
Díky za nápovědu, tohle bych asi sama nezvládla, ale zase jsem si osvěžila staré pecky od táborových ohňů
Isca :D
continuity no já jsem ráda, že jsem tu záludnost predpritomneho už začala vnímat jako přirozený tvar, tak mi to nedalo
.
slniecko na Španěly máš taky výcvik? U nich mám teda dost velký problém dešifrovat, co říkají.
Makara tak tých si asi nechávajú do ďalšieho levelu, ako už som si zvykla na Talianov a Francúzov, raz dám aj Španiela. Zatiaľ bola najväčšia exotika Keňa.

slniecko tak zrovna Keňan byl můj první nečeský učitel a konverzaci s ním jsem si užívala. Teda až na to , že se vůbec nerozpakoval nasazovat "nenáročná" témata, jako Válka na Ukrajině, Jaký máte názor na potraty, Závislosti... Ale vlastně jsem si užívala i tohle, protože to byla prostě jen hra - mluvit, mluvit, mluvit, a vůbec to nemusela být pravda.
eM ...ať ti každej den připomínáááá...![]()
Ale ne, už jsem dala jinej vlezlej děsosong, abych to přebila, a teď si teda zase furt pobrukuju ten a začínám nostalgicky vzpomínat na Valčíček. Poznání holt není zadarmo!

Makara podobnými tématy se jen "hemží" můj angličtinář. Na druhou stranu, aspoň to můžu někomu říct
.
Makara to majú asi nejaký národný zvyk....my sme hovorili o dátových vedách a databázach. Som psychologička a teologička
a na 2+2 potrebujem kalkulačku.
Ale zas ten pocit potom, že si to zvládla!!!

Dalia
Najmou čtyři Mojžíše.

Torrah ach ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje