Torrah já i prsteníčky, prostředníčky, letos zlomeno poctivě dvakrát
Vtipy
Karja Zase je od něj fajn, že se "legitimoval". ![]()
Karja by mě zajímal jeho pohled, když si to přečetl :D, ale on asi netušil, od koho to je
TorrahVěděl, já myslím, že mě už má uloženou pod jménem, když mu volám skrz nějaký balík, hned ví, i mi tuhle volal, že mám balík na neobvyklou adresu.
Jimik No hlavně kdyby se nelegitimoval, tak já ho fakt měla uloženého nějakým nedopatřím pod jménem mojí sestry, tak to bych se mu ještě navypisovala! Já si smsky mažu, takže by mě to nenapadlo, historii hovorů mám na tom čísle taky poměrně častou. Takhle jsem si jednou vypisovala s bývalou kolegyní na whatsappu, spletla jsem si Petra práce a Petra pracovní. Rozklíčovala jsem to až po třeba 10 vyměněných zprávách, bavily jsme se o výletě, kde ona taky kdysi byla:-D
Karja no jenom by me zajimalo, kde teda mas tu sestru ![]()
SunEclipse Já jsem si to přehodila nějak v ten moment, sháněla jsem balík a do toho tu sestru,normálně ve výsledku byly dva stejně pojmenované kontakty.
Karja promiň, ale to mě rozesmálo nahlas..
Ale tak aspoň poděkoval, když už odmítl...
Karja to je ten co te bali?
(Btw muj automechanik se jmenuje stejne jako jeden ministr. Jednou jsem po nejm chtela reakci na nejaky rozhodnuti...)
muj automechanik se jmenuje stejne jako jeden ministr. Jednou jsem po nejm chtela reakci na nejaky rozhodnuti...)
![]()
A dočkala ses?
No tak samozřejmě že mě balil! Ale víš jak, jako vždycky:-D. takže ne. To je ten, co na mě má furt ty řeči, že moc nakupuju. Teď to ale rozčísnul soused, že to bych koukala, kdyby mi odepsal "ve čtvrt na 6 jsem tam" a pak si to tam přihasil s DPD dodávkou:-D
Karja by sambo asi cumel![]()
razorblade To už jsem byla na té stezce, to bych čuměla jenom já:-D

Sweet Potato oba dobrý ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje