Potřebovala jsem trochu pauzu.
Potřebovala sis od nás odpočinout?![]()
andulka01 Báječně, jak jinak. ![]()
Bledulevítej zpět ![]()
Bledule to jsem ráda ![]()
Bledule Haha, ty jsi teda nastoupila zpátky pěkně zvostra! ![]()
Vítej!! ![]()
Jupí, je jaro, máme tu Bledulku! ![]()
Nazdárek!
Páni, to jsem netušila, že vám budu chybět. ![]()
Sweet Potato kdy jindy se má Bledule objevit, když ne na jaře! ![]()
Kokoska Jsou i letní bledule, tak doufám, že s námi chvíli zůstane.

andulka01 bezva, tím budu vysvětlovat dětem bouřku ![]()
Kokoska naprosto geniální na vysvětlení dětem je Malované počasí od Sekory
(teda kromě některých tendenčních dobových textů)

andulka01 Malované počasí jsem jako dítě milovala, babička mi ho četla snad milionkrát. Je tam pasáž, při které se vždycky rozesmála, až jí tekly slzy, pořád tu vzpomínku mám před očima ![]()
andulka01 to je pěkný! Divím se, že jsme to doma neměli, táta měl počasí jako koníček :)
andulka01 to jsem taky milovala, buhvi, kde to je
zelene.oko taky jsem ji zbožňovala a musím říct, že když jsem se před časem učila meteorologii pro jachtaře, celkem mi ty vzpomínky pomohly některé věci zase pochopit. I lektor tu knížku zná z dětství, tak jsem si i zavzpomínali spolu.
baltik taky se mi někde cestou ztratila ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.